Fra student til gründer i Bergen

Fra student til gründer i Bergen

Early Stage og Innovasjonsuken OPP inviterer Bergens studenter (og andre interesserte) til en kveld dedikert til studententreprenørskap. 


Kom og lær hvordan man få startup-erfaring som student i Bergen ved å kombinere studieliv og gründertilværelse! 


Rundebordsdiskusjon med gründere

Vi har invitert tre unge gründere som startet sine selskaper under eller rett etter studietiden i Bergen. I en fasilitert rundebordssamtale vil disse dele sine beste (og verste) oppstartsøyeblikk, og sine beste tips og triks til studenter som snuser på å starte eller bli med i en start-up.


Foredrag: Entreprenørskap som nøkkelen til suksess i fremtidens arbeidsliv

Dette foredraget har gått sin seiersgang i næringslivet, blant annet i ledelsen i Storebrand, til stor applaus - og nå kommer det til Bergen!


Denne kvelden får du svar på tre spørsmål: 

– Hva bør du gjøre hvis du er student i Bergen og er interessert i entreprenørskap, har en idé eller ønsker å lære om start-ups?

– Bør du satse på gründer-idéen din nå, eller vente? Hvilke fordeler og ulemper har en student som vurderer å bli gründer i eller etter studietiden?

– Fremtidens arbeidsliv ser annerledes ut enn det vi er vant til – hvordan rigger du deg for å være høyrelevant og ettertraktet i stedet for utdatert på arbeidsmarkedet?


Dette blir et uformelt arrangement med rom for spørsmål fra salen, øl i baren og god stemning. 

Det legges opp til networking og hygge etter at programmet er ferdig kl 21:30 – kanskje du møter din neste co-founder her?

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding i forkant via Eventbrite. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser tilgjengelig.

ID: 18 år. 

Fra student til gründer i Bergen
Tirsdag 18 September
19:00 - 21:30
Pris
Gratis
Legg til i kalender Del på facebook

Kalender 2018