Go Global: Hvordan lykkes med internasjonalisering?

Go Global: Hvordan lykkes med internasjonalisering?

Søker din bedrift internasjonale markeder? Mulighetene ute i verden er store, men det finnes også noen fallgruver. Bli med på Go Global og la oss bistå et lite stykke på vei!

Vi ser på strategier for å redusere risiko for bedrifter som vil ut i det internasjonale markedet. Her får du gode tips som øker sannsynligheten for å lykkes. Vi støtter innovative prosjekter med lån og tilskudd, slik at du kan bygge en bedre bedrift og satse i nye markeder med dine varer og tjenester.

Burde ditt selskap komme?

Målgruppen for møtet er etablerte bedrifter og vekstbedrifter som allerede har et hjemmemarked i Norge. Vi tar for oss markedsforhold, forretningskultur, forretningsmuligheter, og tiltak for å redusere risiko for bedrifter som vil satse internasjonalt.

Arrangementet er åpent for alle bedrifter som er nysgjerrig og ønsker å lære mer om hva Innovasjon Norge kan gjøre for at selskaper skal lykkes med internasjonalisering. Det vil også være muligheter for 1-1 møter med Innovasjon Norge for å diskutere hvordan ditt selskap kan lykkes internasjonalt. 

Det er begrenset med plasser så vi anbefaler dere å være tidlig ute.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig og informativ samling. Enkel servering fra kl. 13.

Vel møtt!

Kalender 2018