NuWave 2018

NuWave 2018

Parallelt med konferansene Stormkast og Sysla Live: Ocean 2018 arrangerer vi innovasjonsmønstringen NuWave i Grieghallen den 18.-19. september. Et nedenfra-og-opp-arrangement, med stands, pitcher, møter, prisutdeling og miniforedrag. Målet vårt er å fylle to dager med interessant innhold og skape en møteplass der gründere, investorer, ledere og studenter snubler over hverandre. Det blir god kaffe, sofagrupper, mulighet for å jobbe og jovial stemning.

Bergensbølgen 

Mellom pausene på Sysla Live: Ocean 2018 foregår Bergensbølgen i Klokkeklang! Ni spennende startups pitcher til et ekspertpanel bestående av aktører fra havklyngene, Prosjektet gjennomføres i samarbeid med NCE Maritim CleanTech, NCE Seafood Innovation, GCE Subsea og Connect Vest

First Tuesday + Dealflow pitche-konkurranse

First Tuesday og Dealflow er på jakt etter de beste gründerne på Vestlandet. De får pitche idéene sine foran et investorpanel og NuWaves publikum i Grieghallen. De tre beste går videre til semifinalen i DNB NXT to dager senere. Vinneren her får pitche på 100 pitches under Oslo Innovation Week.

Det blir foredrag og workshops. Se NuWaves nettside for fullstendig program


NuWave 2018
Tirsdag 18 September
08:00 - 17:00
Pris
Studentbillett: 100,- Ordinær billett: 450,-. Oppstartsbedrift stand: 1800,-
Legg til i kalender Del på facebook

Kalender 2018