Sysla Live: Ocean 2018

Sysla Live: Ocean 2018

Sysla Live: 2018 er journalistikk på scenen. Her kommer du på innsiden av det som skjer i våre største næringer, gjennom intervjuer og samtaler med sentrale beslutningstakere. Her møter du noen av de som står midt oppi det teknologiske skiftet som preger alle bransjer - inkludert de som henter sine inntekter fra havet.

I år treffer du blant annet statsminister Erna Solberg og Marine Harvest leder Ole Eirik Lerøy i samtale med Sysla-redaktør Marit Holm.

Du ser toppsjefer på scenen. Uten manus, uten Powerpoint og uten PR-folk å gjemme seg bak. Livesamtaler med dem som faktisk kan og tør å svare.


Kan gamle og nye havnæringer kompensere for nedgangen som kommer i petroleumsindustrien? Hvor ligger de største mulighetene fremover, og hva skal til for å kunne lykkes?

Vi lover en annerledes dag, i dynamisk samspill med innovasjonsfestivalen NuWave.

Bergensbølgen

Mellom pausene på Sysla Live: Ocean 2018 foregår Bergensbølgen i Klokkeklang! Ni spennende startups pitcher til et ekspertpanel bestående av aktører fra havklyngene, Prosjektet gjennomføres i samarbeid med NCE Maritim CleanTech, NCE Seafood Innovation, GCE Subsea og Connect Vest


Sysla Live: Ocean 2018
Tirsdag 18 September
08:00 - 16:00
Pris
3900,-
Legg til i kalender Del på facebook

Kalender 2018