Utseende teller!

Utseende teller!

Enten du jobber med innovasjon og disrupsjon «changing the way we consume energy», eller har startet mikrosyltetøyproduksjon – utseendet på bedriften din teller!

Førsteinntrykk dannes på grunnlag av hvordan ting ser ut. Du er satt i bås før du får trukket pusten. Resten av tiden bruker kundene dine på å bekrefte det de først antok. Sett av noen timer til å komme rett ut fra hoppkanten.

Netlife Bergen holder en enkel, men nyttig workshop under innovasjonsuken OPP. Alt er ikke disruptivt. Noe er bare lurt!

Vi vil lose deg gjennom enkle trinn som ender i en merkevarebeskrivelse for bedriften din, klar for bruk. Vi diskuterer i plenum hvordan din bedrift kan se ut, eller allerede ser ut, og hvilket inntrykk det visuelle gir. Målet er at du skal bli rustet til å ta begrunnede og bevisste valg når du jobber videre med bedriftens utseende.

PROGRAM

13.00-13.30
Hanne og Camilla prater litt om merkevare og hvordan ting ser ut.
Eksempler fra virkeligheten!

13.30-14.30
Dere lager egen merkevarebeskrivelse.Vi guider dere gjennom stegene i plenum. Vi bruker en enkel mal som gjør det lettere å ta valg i riktig visuell retning.

14.30-15.30
Hvordan ser denne merkevaren ut?
Deltakerne får noen minutter hver på å diskutere sin merkevare i plenum.

Dere som har nettsider/materiell: Vi diskuterer om utseendet er i tråd med merkevarebeskrivelsen.
Dere som ikke har nettside/matieriell: Vi ser på ulike retninger for fontvalg, farger og former, ut fra merkevarebeskrivelsen dere har laget.

Målgruppe:
Dette er for deg som er gründer, eller for deg som jobber med gründere.

Har du allerede en nettside/visuell profil fra før, send oss link til dette på forhånd, så kan vi ta den opp til diskusjon i plenum.

Sted:
Vi har arrangementet i under Nuwave i Grieghallen. Dersom du ikke skal på Nuwave, kan du likevel komme gratis på dette arrangementet.

Fra Netlife deltar:
Hanne Wetland og Camilla Jensen


Utseende teller!
Tirsdag 18 September
13:30 - 16:00
Legg til i kalender Del på facebook

Dette arrangementet er fullt.

Kalender 2018