Åpningsarrangement med MADE

Åpningsarrangement med MADE

Innovasjonsuken OPP 2020 inviterer til digitalt åpningsarrangement. OPP har pratet med Thina Margrethe Saltvedt, Håkon Haugli, Geir Luedy og unge gründere.MADE har satt sammen et kulturelt arrangement med fantastiske artister som vil gi deg en minnerik konsertopplevelse som du kan nyte hjemme i sofakroken.


"TRENDER FOR NÆRINGER PÅ VESTLANDET I ET GLOBALT PERSPEKTIV"
Vi har pratet med Thina Margrethe Saltvedt som er seniorrådgiver i Sustainable Finance i Nordea, og som deltar i Klima- og Miljøministerens Klimaråd. Hun forteller om Vestlandets muligheter og fremtidens behov for klimavennlige og bærekraftige løsninger.

"VESTLANDET ER ET AV NORGES MEST INNOVATIVE OMRÅDER"
Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge oppfordrer til på delta på Innovasjonsuken OPP og forteller om Vestlandets betydning for innovasjonskraften på Vestlandet.

"UNG SKAPERKRAFT FRA VESTLANDET"
Netto UB fra Amalie Skram videregående skole deltok i NM for Ungdomsbedrifter for Ungt Entreprenørskap. De representerte Vestland i "Innovasjonsprisen", "Beste samarbeid med næringslivet", "Bærekraftsprisen" og "Beste ungdomsbedrift". Hva er deres tanker om innovasjon og fremtidenes løsninger?

"VESTLENDINGER TIL VERDEN"
MADE Management i Bergen jobber med flere artister med internasjonalt publikum, slike som Aurora og Sigrid. Vi har invitert Geir Luedy for å fortelle om hvordan vi evner å få vestlendinger til verden, og hvordan kulturbransjen har måtte være nytenkende og nyskapende i en uoversiktlig tid. Hvordan møtes vi i fremtiden? MADE har satt tatt med seg fire spennende artister som skal nå ut til den store verden.:

Askjell

Askjell vokste opp med musikk fra en tidlig alder, og introdusert til sjangre som raggae, ska og dancehall, til UK Garage og dubstep av faren som fikk sendt over plater fra UK. Dette, sammen med Askjell sin tidlige kjærlighet for dataspill (landslagsspiller i Team Fortress 2) har formet han til å bli en artist og produsent uten like. Med produskjoner for artister som AURORA, Sigrid, Amanda Delara, Gabrielle Aplin med fler, har han virkelig satt sitt preg på musikknorge. Vær forberedt på noe helt annerledes lydbilde en du tror.


Red Moon

Red Moon har skapt hele sin musikalske verden fra en liten norsk by nord for Oslo. Hun tar sin erfaring fra en barndom på flyttefor, fra Nittedal til Basel, Berlin og Oslo. Red Moon lager en livsbekreftende pop musikk som snakker til menneskeheten - med alle minnene, marerittene, drømmene og andre historier som følger.


iris

Som vinner av P3's Urørt i 2019 lager iris musikk av eksemplarisk balanse. Dype følelser spiller seg ut på ett bakteppe av varm, minimalistisk electronica. Historier om kjærlighet og tilknytting blandes med ett ønske om ensomhet. Dette er musikk om å vokse opp, som fanger intensiteten av ett tidlig voksenliv. iris har en selvinnsikt som langt over går de 23 årene hun har vært på denne kloden.

Kvelden ledes av Bjarte De Presno Borthen som også skal på konsertscenen.

dePresno

Siden sin første singel "Forever" har dePresno varmet han opp for a-ha foran 16.000, turnert med AURORA, gitt ut to EPer og to album. Albumene formet prosjektet "Do You Dream in Techinicolor or Monochrome?" som han også tok med seg på en liten turne. Med flere listinger på P3, og låten "To Fucked Up Too Love You" som siste solo hit, og samarbeidslåten "When it Comes To Love" med HAYES holder han seg relevant før han slipper sitt tredje album neste år.


LINK TIL ÅPNINGSARRANGEMENT

Påmelding
Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.