Fremtiden møter nåtiden - vil du være med?

Fremtiden møter nåtiden - vil du være med?

Det er de kommende generasjonene som må ta konsekvensene av at vi haster inn i et evig prestasjonsjag, overforbruk, og forurensning. Mange opplever at foreldregenerasjonen ikke kan eller vil gjøre noe med problemene, bortsett fra å peke på dem. Men er det helt håpløst?


Kom og hør hvordan innovasjon har bidratt til å skape løsninger, og se hvordan du også kan være med og ta et grep.


Arrangementet er gratis. Lunsj inkludert!

Vi har valgt to høyaktuelle tema: Psykisk helse og plast. Disse må møtes med ulike tilnærminger når vi snakker om innovasjon.

‘Skammens stemme’

Marte Bygstad-Landro forteller om det å leve med depresjon og skam, og hvordan komme seg ut av dette. Landro er tidligere utdannet sykepleier, og er nå forsker ved VID. Hun vant den regionale Forsker Grand Prix i 2018


‘Digital psykologtjeneste - Tilgjengelighet i en sårbar situasjon’

Gudmundur Ebenezer fra Lifekeys forteller om innovasjonen, tanken bak Lifekeys – en fortelling om innovasjon i et brukerperspektiv

‘På fisketur etter plast’.

Linn Merethe Olsen, ung engasjert UiB-forsker fra Bømlo, som spesialiserer på plast i havet. Hun er også gründer og har funnet løsninger for å få plasten bort fra havets innbyggere.


‘Regenerativ business - Næringslivet rydder opp’

Lars Urheim har sammen med Vestre, SINTEF og IVAR (BIR i Stavanger) startet initiativet «Fra strand til styrerom» for å få integrert plast fra havet inn i møbler som de designer.
NB Begrenset med plasser.
Dette arrangementet er fullt.

Se Kalender

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.