Innovasjonssamtale med BergenWorks

Innovasjonssamtale med BergenWorks

Hver dag inviterer Innovasjonsuken OPP til digitale lunsjarrangementer. i samarrbeid med innovasjonsmiljøet på vestlandet.

I dagens innovasjonssamtale møter du Christian Erichsen som starter BergenWorks, spacemanager Stefan Eide som er spacemanager på BergenWorks og prosjektleder for et prosjekt som gir arbeidstrening og gründerbedrifter mulighet til å få verdifull arbeidskraft.

Bergen.Works og deres medlemmer har gjennom snart tre år mottatt kandidater fra NAV for arbeidstrening og kursing av unge under 30 år som lever i utenforskap. De utfører kompetanseløp hvor kandidater er tilknyttet en medlemsbedrift hos Bergen.Works i 3 til 6 måneder. Her får kandidatene undervisning i og erfaring med fagfeltene front end-utvikling, UX, grafisk design og digital markedsføring. Veien videre er ansettelse, lærlingplass eller internship hos våre medlemmer og samarbeidspartnere.

Fra utenforskap til fast ansettelse, og hvordan det gagner startup-miljøer og grundere å ta inn folk i utenforskap. Fokus på arbeidslivsmestring og kompetanseheving, og det å lage en medarbeider som blir verdifull for bedriften.Påmelding
Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.