FASILITERER INNOVASJONSSAMTALER PÅ VESTLANDET

Vi oppfordrer studenter, næringsliv og organisasjoner til å bidra med arrangementer under Innovasjonsuken OPP. Som arrangør oppretter dere selv arrangement og sørger for gjennomføringen. Vi sprer det gode ord om dere og deres arrangement. 

LAST NED MERKEVAREBILDER/VIDEO HER

LAST NED

LURER DU PÅ HVORDAN?

 

ØNSKER DU Å FÅ TILSENDT INFORMASJON OM HVORDAN DU KAN BLI ARRANGØR UNDER OPP?

Maria Hanedalen fra DNB
Maria Hanedalen

DNB

DNB NXT – Et arrangement i regi av DNB etterfulgt av Entreprenørskapsfesten

DNB, ved Maria Hanedalen står for regien av et av Innovasjonsuken OPP sine hovedarrangement. DNB NXT skal avholdes i DNB sine lokaler i Solheimsviken. Denne dagen vil du få muligheten til å høre internasjonale foredragsholdere og lære mer om fremtidens fintech bransje. Her er det mange muligheter og utfordringer for selv Norges største bank. 

Styringsgruppen i THE OCEAN
Iniativtakerne

THE OCEAN

Havnæringene og forsknings- og utdanningsinstitusjonene utgjør THE OCEAN

THE OCEAN lanserer en ny felles arena for kunnskapsdeling, samhandling og teknologiutvikling på tvers av de blå næringene. Første treffpunkt blir i Bergen 17.september 2019. THE OCEAN skal være en årlig begivenhet, og planleggingen av ytterligere storsatsing i 2020 er allerede i gang.

Impact Hub Bergen

Arena for sosial entreprenørskap, teknologi og realisering av ideer

På fredager, på den ukentlige "Waffle Pitch" gir ulike gründere korte presentasjoner av sin virksomhet eller en bestemt utfordring de jobber med. Spennende diskusjoner fra publikum om bærekraftemner, og - en arena hvor det gjerne oppstår nye samarbeid. Bli med på Waffle Pitch under Innovasjonsuken OPP fredag ??20. mai, fra kl 12:00 til 13:00. Impact Hub Bergen har også startet et testkjøkkeninitiativ for matentreprenører, som har jobbet som et springbrett for innvandrerkvinner som starter egen virksomhet i cateringbransjen. Møt andre changemakers over et deilig hjemmelaget måltid i den sosiale spisestuen tirsdag 17. september fra kl. 18.00 til 20.00.

VIS

VIS frem innovasjon og entreprenørskap under OPP

VIS bidrar til at samfunnsutfordringer løses effektivt, og at kunnskap og ideer kommer raskt til nytte. Forskere, gründere og etablert næringsliv kommer til VIS med utfordringer og ideer som vi videreutvikler sammen. VIS har en rekke arrangementer under Innovasjonsuken OPP. Mandag blir det omvisning og aktiviteter på Marineholmen hvor besøkende kan bli bedre kjent med innovasjonsmiljøet på Marineholmen under “OPPlev Innovasjonsdistriktet. Samme dag arrangerer de “Fremtiden møter nåtiden”, tirsdag arrangeres det samarbeid med flere andre aktører “THE OCEAN” hvor man skal finne løsninger på utfordringer og mulighetsrom knyttet til havet, torsdag arrangerer de i samarbeid med StartupLab, MeetCorporates som er et arrangement for å få gode koblinger mellom oppstartsselskaper og etablert næringsliv. Uken avsluttes med BergenBrainstorm som flytter inn til VIS for å gjennomføre årets arrangement. 

Startuplab

Unikt arbeidsmiljø for teknologigründere 

Startuplab og VIS arrangerer MeetCorporates som er et match-making event mellom oppstartsselskaper og etablert næringsliv. Under åpningsdagen bidra også Startuplab på områdearrangementet “OPPlev Innovasjonsdistristriktet” i Solheimsviken og på Marineholmen.