HVOR MANGE ARRANGEMENT KLARER DU Å GAPE OVER?

Det er veldig enkelt å være arrangør for et event under OPP. Som arrangør legger dere selv inn informasjon om og sørger for selve gjennomføringen av arrangementet. Vi sprer det gode ord om dere og deres arrangement. 

Maria Hanedalen fra DNB
Maria Hanedalen

DNB

DNB NXT – Et arrangement i regi av DNB etterfulgt av Entreprenørskapsfesten

DNB, ved Maria Hanedalen står for regien av et av Innovasjonsuken OPP sine hovedarrangement. DNB NXT skal avholdes i DNB sine lokaler i Solheimsviken. Denne dagen vil du få muligheten til å høre internasjonale foredragsholdere og lære mer om fremtidens fintech bransje. Her er det mange muligheter og utfordringer for selv Norges største bank. 

Elizabeth Bovoli i Bergen Designfestival
Elizabeth Bovoli 

Bergen Designfestival

Bergen Design Festival – Innovasjon + Design = Sant! 

Bergen Design Festival er en festival som setter fokus på design, brukerdrevet design og kobling opp mot innovasjonsarbeid! I år gjennomføres Bergen Design Festival for tiende gang! Vi er i full gang med å planlegge årets designfestival med daglige designfrokoster. For tredje året retter vi fokus mot design som driver for innovasjon sammen med Innovasjonsuken OPP, og håper at vi på denne måten kan koble aktører fra ulike bransjer enda tettere sammen. Innovasjon + Design = Sant! 

Styringsgruppen i THE OCEAN
Iniativtakerne

THE OCEAN

Havnæringene og forsknings- og utdanningsinstitusjonene utgjør THE OCEAN

THE OCEAN lanserer en ny felles arena for kunnskapsdeling, samhandling og teknologiutvikling på tvers av de blå næringene. Første treffpunkt blir i Bergen 17.september 2019. THE OCEAN skal være en årlig begivenhet, og planleggingen av ytterligere storsatsing i 2020 er allerede i gang.