OPP 2021

Årets Innovasjonsfestival blir koordinert av Christina Sundli-Härdig. Sammen med et svært kompetent OPP-team arbeides det for at uken blir full av inspirerende og aktuelle arrangementer – noe for alle og enhver. OPP vil at Vestlandet skal bli det beste stedet for innovasjon og forretningsutvikling. For å nå dette trenger vi deltakelse og dedikasjon fra alle bransjer og miljøer.

HVA

OPP er en årlig feiring av entreprenørskap, i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. Vi vet at det er utrolig mange spennende  initiativ og løsninger i regionen vår, som ikke får den oppmerksomhtene som disse fortjener. Vi håper at OPP kan være en plattform for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking. 

HVORFOR

Entreprenørskapsmiljøet i regionen ser verdien av å samarbeide og samle ulike arrangementer til en og samme uke. Dette bidrar til økt synlighet og fokus på innovasjon. Derfor har vi tidligere samarbeidet med alt fra Bergen Design Festival til VillVillVest. Ønsker dere å samarbeid med Innovasjonsuken OPP i år?

HVORDAN

Alle som ønsker å bidra på OPP, kan melde opp sine egne arrangement. Vi ønsker at regelmessige arrangement legges til denne uken, slik at vi kan løfte frem det dere er god på. Tema, sted og tidspunkt bestemmer hver arrangør selv. Om dere ønsker å samarbeide med noen andre om et arrangement, er det glimrende.

De som vil delta på arrangementene, melder seg på via den felles arrangementskalenderenOm dere ønsker å ha egen påmelding er det helt fint, da linker vi bare interesserte direkte til deres påmelding via vår kalender. Alle arrangører får tilgang til nødvendig kontaktinformasjon til sine påmeldte og kan kommunisere direkte. Se “how-to” video her. 

HVEM

Vi ønsker at OPP skal være samlende for alle som synes entreprenørskap og innovasjon er spennende. Både private aktører, næringsliv, offentlige institusjoner, investormiljø, gründere og studenter skal bidra med ulike arrangement under uken. Arrangørene kommer ikke fra et spesielt fagfelt eller miljø. Vi ønsker å få til gode arrangement fra ulike bransjer og miljøer. OPP skal være en arena hvor man kan få muligheten til å bli kjent med det som skjer i regionen. OPP koordineres av VIS prosjektleder  Christina Sundli-Härdig og kan nåes på csu@visinnovasjon.no eller 411 00 811.

NÅR

Innovasjonsuken OPP skjer i uke 37 (mandag 13. september til søndag 19. september 2021). Som arrangør velger du selv hvilke dag som passer dere best og når på dagen.

FRIVILLIG?

Ønsker du å hjelpe til med noe under Innovasjonsuken OPP, er du mer enn velkommen til å ta kontakt. Vi trenger deg som kan være vert under arrangement, hjelpe oss med markedsføring og sosiale medier. Kontakt med csu@visinnovasjon.no


SMITTEVERN OG REGELVERK

Arrangement i regi av Innovasjonsuken OPP skal følge Helsedirektoratets enhvers tids gjeldene anbefalinger og forskriftsfestede krav om gjennomføring av arrangementer.

NB! Arrangører under Innovasjonsuken OPP er selv ansvarlig for egne arrangement.

 

MARKEDSPAKKE

Last ned logo til OPP  Logoen kan brukes i forbindelse med alle arrangement som blir registrert på denne nettsiden. 
Last ned de kule merkevarebildene her. Bildene som ligger her og som har logo på seg, kanbrukes i presentasjoner og i sosiale medier. 
Få tilsendt Guide for Arrangører. Her får du informasjon om registrering og våre forventninger til deg. 

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.

#innovasjonsukenopp

 

71

Arrangement

3000

Påmeldinger

31

Lokasjoner