Tilbake til program

onsdag 21.09 kl. 06:30 - fredag 23.09 kl. 19:15

Alrekdagene

«Alrekdagene 2022 – å skape samhandling, kunnskap og løsninger»

Hvordan kan digital teknologi og simulering brukes i undervisning av helsepersonell? Hva gjør den samme teknologien med helsen til unge gamere? Og hvor mye skal fremtidens helsearbeidere dilte etter sine veiledere? Er det på tide å tenke nytt om praksisordningen? Dette er blant spørsmålene som skal diskuteres av Alrekklyngens fremste fagfolk sammen med eksterne aktører, under Alrekdagene 2022.

Noen pasienter opplever å være kasteballer mellom de ulike instansene i helsevesenet. Vil du som innbygger i Bergen vite hvordan vi i Alrek helseklynge samarbeider for bedre helsetilbud? Under Alrekdagene i InnovasjonsukenOPP får du vite mer om hva vi jobber med. Det kan du også gjennom å lytte til vår nye podcast: Alrekpodden. Dessuten har vi plommetrær i hagen og nydelig mat i kafeen i Årstadveien 17 – som er åpen for alle!

Mange kokker og mye søl er et velkjent ordtak. Men det gjelder ikke for Alrek helseklynge. Vi tar tak i problemer som må løses på tvers! Målrettet samarbeid mellom store aktører innen helse har allerede gitt oss mer å forske på, nye tilbud til studenter og innbyggere, et møtested for de som vil investere i helsenæring, og mye å fortelle om! Kom å få med deg hva som skjer under Alrekdagene 21-23 september, del av InnovasjonsukenOPP.

Du kan melde deg på en eller flere dager

Praktisk info

Tid

onsdag 21.09 kl. 06:30 - fredag 23.09 kl. 19:15

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis