Tilbake til program

torsdag 22.09 kl. 12:00 - 16:00

DNB NXT 2022 - Redefining Growth

For syvende år på rad arrangerer vi DNB NXT, en arena for investorer, gründere og etablert næringsliv. Verden og Norge står overfor utfordrende tider, samtidig har vi ambisiøse mål og gode muligheter for vekst fremover. Vi trenger flere gründere og vi trenger de som virkelig tør å tenke stort. Hva skal til for å lykkes, og hvordan innhente kapital i et krevende marked?

Eirik Bertrand Larsen, den anerkjente coachen gir oss konkrete tips til hvordan få til varige endringer med sitt nyeste innlegg "la oss gønne på". 

Silje Landevåg, gründet og delvis solgt Get Inspired, og har fortsatt sin gründerreise som investor i sitt eget investeringsselskap «Do it with passion».

Jonas Kjellberg, tidligere medgründer av Skype og nå erfaren ventureinvestor. Han har ledet internet investment i Kinnevik som blant annet har investert i internettgiganter som Zalando, Rocket internet og Hello fresh. Han har også vært styreleder i iCloud og er for tiden del av BCG Digital Venture.

Sverre Flåskjær, den tidligere toppsjefen i Herkules startet i 2018 opp Equip Capital som lukket sitt første fond på NOK 1,9 mrd. midt under pandemien. Selskapet investerer i vekstselskaper i SMB markedet i Norge og Sverige og har blant annet investert i Makeup Mekka, Rush trampolinepark, Miles og Holy Greens.

Jens Petter Glittenberg, medgründer og investor i Meltwater, en ledende leverandør innen media intelligence-løsninger. Selskapet hadde hele 800 ansatte før de hentet kapital og har i dag 55 kontorer over hele verden.

I tillegg får vi høre fra noen av de mest spennende gründere på Vestlandet og tar diskusjonen på hvordan sikre kapitaltilgang i et vanskelig marked.

 Dato: Torsdag 22. september 2022
Tid: kl. 14:00 - 18.00
Sted: DNB, Solheimsgaten 7C

Arrangementet starter med registrering fra klokken 13:30.

Vi håper du har lyst og anledning til å bli med på DNB NXT - møteplassen der gode idéer og kapital møtes.

Praktisk info

Tid

torsdag 22.09 kl. 12:00 - 16:00

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis