Tilbake til program

fredag 23.09 kl. 07:00 - 13:00

Innovasjonsdagen Sogn

Innovasjonsdagen Sogn er dagen der bedrifter og gründere møtes for inspirasjon, ny læring og nettverk. Bedrifter med eventyrlig vekst deler sine erfaringer og ambisiøse gründere pitcher sine forretningside og konkurrerer om attraktive premier.

INNOVASJONSDAGEN SOGN - 23.september

Vi gjentar suksessen fra 2021 og inviterer igjen bedrifter og gründere til en innholdsrik dag som vil inspirere, gi ny læring og åpne for nye nettverk. Også i år byr vi på et spennende program med foredrag fra utviklingsorienterte bedrifter som har opplevd eventyrlig vekst og suksess.

Program

Sylvija Seres - matematiker, teknologiekspert, investor og grunnlegger av Norges største tech-podcast kommer. Hun vil snakke om digitalisering som en vekstmotor og muligheter som det gir. Fjorårets fjellpitch-vinner og gründer av Hiquid Food kommer for å fortelle om sin gründerreise og målet med å utvikle og tilby sondemat av rene råvarer. Og så kommer Tibber som har opplevd eventyrlig vekst og som tidligere i år ble verdsatt til over 5 milliarder. Chief officer customer i Tibber vil snakke om kunde-opplevelser og vekst. I tillegg kommer Norse Feedback, selskapet som har utviklet verdens første dynamiske pasientsystem innen psykisk helse og rus. Daglig leder i Tibber vil snakke om hvordan det er å vokse i et krevende marked. Og så vil ambisiøse gründere pitche og konkurrere om en attraktiv premie til en verdi av kr. 50 000,-.

Tid og sted:

Innovasjonsdagen Sogn arrangeres på Quality Hotel Sogndal den 23.september kl. 9 - 15:30.
Registreringen åpner kl. 08:30.

Priser for deltakelse

Pris for deltaking, varm lunsj og kaffe/te er kr. 600,-.
Pris for studenter er kr. 350,- hvor HVL Skape vil dekke kr. 150,- pr. student
Pris for U40-medlemmer er kr.500,-.
Påmeldingen er bindende og frist for påmelding er den 14.september kl.14:00.
Betaling skjer ved oppmøte.

Deltakere på pitchekonkurransen Fjellpitch deltar gratis på Innovasjonsdagen Sogn.

INFO OG PÅMELDING: www.kpvest.no/innovasjonsdagen-sogn-2022

Praktisk info

Tid

fredag 23.09 kl. 07:00 - 13:00

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

600,-