Tilbake til program

torsdag 22.09 kl. 16:00 - 20:00

Kick Off - InnovasjonsukenOPP Askøy

Askøy kommune, Askøy Næringsråd og Etablerersenteret ønsker å invitere næringslivet på Askøy til Kick Off under Innovasjonsuken OPP - Vestlandets festival for entreprenørskap, innovasjon og nettverking.

Sammen inviterer vi til et kveldsarrangement for å samle gründere, etablert næringsliv, administrasjon i kommunen, politikere og virkemiddelapparatet for å starte prosessen med å sette fart på Askøy. Kvelden vil inneholde faglig påfyll fra Innovasjon Norge om finansieringsmuligheter for gründere og etablert næringsliv, tips og triks om digital markedsføring fra SoMe-byrået Kræm, og tips til gründere fra Etablerersenteret. I tillegg vil det være god tid til mingling, med noe godt i glasset om ønskelig.

Dråpe Media har laget filmen “Opptur Askøy” som vil vises i løpet av kvelden. Denne inneholder en liten knippe av bedrifter for å vise bredden innenfor næringsvirksomhet.

Tid: Torsdag 22. september - kl. 18.00 - 22.00

Sted: Sjoddien - Steinkjelleren Mat, Vin og Øl.Program:

18.00 - 18.10 Velkommen v/ Solveig Wiik, Næringsutvikler Askøy kommune & Sandra Haugland, Askøy Næringsråd

18.10 - 19.00 - Innovasjon Norge kommer for å snakke om hvordan de forskjellige finansieringsmulighetene kan tilrettelegge for gründere, men også de mange mulighetene man har til nyskapning i etablerte bedrifter. Her vil det være tid for spørsmål.

19.00 - 19.10 - Pause

19.10 - 19.50 - Kræm v/ Oda Svendgård - Kræm er et kreativt SoMe-byrå som effektiviserer og optimaliserer bedrifters synlighet på sosiale medier - Deres mål er å hjelpe bedrifter i nå nå deres mål gjennom å øke deres engasjement, salg og synlighet. Her vil dere lære hvorfor synlighet på sosiale medier og digital markedsføring er viktig!

19.50 - 20.00 - Etablerersenteret v/Sandra Haugland - Hvor kan man få hjelp som gründer?

20.00 - 22.00 Mat og mingling.

Det vil bli servert mat, og mulighet for å kjøpe drikke i baren.

Ingen egenandel, men bindende påmelding via påmeldingsskjema:

Praktisk info

Tid

torsdag 22.09 kl. 16:00 - 20:00

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis