Tilbake til program

tirsdag 20.09 kl. 15:00 - 20:00

Musikk fra Vestland til verden /// rettigheter

På dette arrangementet samler vi investorer og musikkbransje til en hyggelig og lærerik mikser. Vi starter dagen med kompetanseheving for gründerne (egne arrangementer med egen påmelding) og fortsetter med tamilske godbiter fra Middag med Godfrey, eplesider fra Edel og et felles program med fokus på musikkrettigheter fra kl. 17.00.

For hva er egentlig greia? Hvorfor selger Bob Dylan og Bruce Springsteen rettighetene sine for milliarder av kroner? Og hvordan har de nye eierne tenkt å forvalte disse rettighetene slik at de tjener penger? Og sist men ikke minst; kan vi klare å utnytte dette mulighetsrommet i Bergen? Til å hjelpe oss å besvare disse spørsmålene har vi fått med oss de fantastiske advokatene i Simonsen Vogt Wiig og et meget kunnskapsrikt panel.

Etablererprisen fra Bergen kommune skal også deles ut på dette arrangementet og vi feirer med å vise frem en ny spennende artist fra Bergen og mingler utover kvelden.

Foreslå kandidater til etablererprisen her: https://bit.ly/3K9sCCK


---------------------------

Program:

Konferansier: Michelle Ullestad

17.00 Middag med Godfrey og velkomstdrink fra Edel

17.30 Rettigheter - verdi og utfordringer med Nicholas Foss Barbantonis i Simonsen Vogt Wiig

18.15 Pitcherunde med spennende caser fra musikkbransjen

18.45 Panel: Musikkrettigheter og potensial i Bergen

19.30 Utdeling av etablererprisen ved Bergen kommune

20.00 Artist: Bo Milli

22.00 Baren stengerEventet arrangeres av Buzz under Innovasjonsuken OPP i samarbeid med Brak, Bergen kommune, Design Region Bergen og Simonsen Vogt Wiig.

TILKOMST

Bergen Kjøtt er en gammel fabrikk og vi jobber med å legge til rette for bedre tilkomstveier. Vi har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har toalettfasiliteter tilgjengelig for alle kjønn og tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende med rullestoler har tilgang til 2. etasje konsertsal gjennom heisen fra gatenivå (sideinngangen er via en rampe opp til en trinnhøyde på 10 cm; alle dører for ruten ovenfor har en bredde på min. 90 cm).

Praktisk info

Tid

tirsdag 20.09 kl. 15:00 - 20:00

Sted

Type arrangement

Sosialt

Pris

Gratis