SAVE THE DATE 
14.- 20. September 2020

Ta kontakt om du ønsker å være partner eller arrangere ditt event under OPP

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.

OPPSUMMERINGSVIDEO 2019

Kalender 2019

 

Om OPP

Innovasjonsuken OPP skal være et arrangement for aktører med kunnskap, kompetanse eller erfaring innen innovasjon og entreprenørskap.

Det skal være en arena for å lære mer om entreprenørskap og forretningsutvikling. OPP skjer i tett samarbeid med partnere fra næringslivet og innovasjonsmiljøene i regionen. 

Målsetningen med OPP er å sette fokus på entreprenørskap og innovasjon – alt som er med til å bidra til å gjøre hverdagen vår bedre, gøyere og mer inspirerende. 

LES MER 
 

Kontaktinfo

Thormøhlensgate 51
5006 Bergen
Phone: +47 411 00 811
Email: csu@visinnovasjon.no

Innholdsansvar: Arrangøren er selv alene ansvarlig for innholdet på sine arrangement. Arrangøren publiserer sin tekst og bilder på denne nettsiden og vil holde Innovasjonsuken OPP skadesløs for alle krav i denne forbindelse.

Arrangøren vil holde Innovasjonsuken OPP skadesløs for eventuelle krav fra deltakere som skyldes svikt i forhold på arrangøren sine arrangement eller annet som arrangøren er nærmest å bære risikoen for. Innovasjonsuken OPP er ikke ansvarlig for informasjon på andre nettsider, som knyttes til Innovasjonsuken OPP.