AKTUELT

 

OPPnå finansering

OPPnå finansering

Et årlig treffpunkt med fokus på investors rolle og betydning av kapital i selskapsutvikling. Vi pratet med en av initiativtakerne til OPPnå finansiering, Janicke Allers.

Les mer »
Praksisplass hos OPP

Praksisplass hos OPP

Entreprenørskapsstudent, Øystein Tennebø Fure hadde praksisplass hos Innovasjonsuken OPP. Det ga han nyttige nettverk og spennende muligheter.

Les mer »
Etablererprisen under OPP

Etablererprisen under OPP

Etablererprisen deles ut til kandidater som har etablert ny virksomhet i Bergensregionen, og som bidrar til å fornye eller berike lokalsamfunnet og inspirere andre potensielle etablerere til å starte næringsvirksomhet. I år deles Etablererprisen ut for 15. år.

Les mer »

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.

Om OPP

Innovasjonsuken OPP er en innovasjonsfestival for aktører med kunnskap, kompetanse eller erfaring innen innovasjon og entreprenørskap. Vi skal være en plattform hvor vi presenterer alle aktiviteter og arrangementer som skjer på Vestlandet i løpet av en uke i september.

Det skal være en arena for å lære mer om entreprenørskap og forretningsutvikling. OPP skjer i tett samarbeid med partnere fra næringslivet og innovasjonsmiljøene i regionen. 

Målsetningen med OPP er å sette fokus på entreprenørskap og innovasjon – alt som er med til å bidra til å gjøre hverdagen vår bedre, gøyere og mer inspirerende. 

LES MER 
 

Kontaktinfo

Thormøhlensgate 51
5006 Bergen
Phone: +47 411 00 811
Email: csu@visinnovasjon.no

Innholdsansvar: Arrangørene er selv ansvarlig for innholdet på sine arrangement. Arrangøren publiserer sin tekst og bilder på denne nettsiden og vil holde Innovasjonsuken OPP skadesløs for alle krav i denne forbindelse.

Arrangøren vil holde Innovasjonsuken OPP skadesløs for eventuelle krav fra deltakere som skyldes svikt i forhold på arrangøren sine arrangement eller annet som arrangøren er nærmest å bære risikoen for. Innovasjonsuken OPP er ikke ansvarlig for informasjon på andre nettsider, som knyttes til Innovasjonsuken OPP.