Opptur

- rundreise i innovasjonsmiljøet på Vestlandet

 

OPPtur Sunnhordland 2021

I videoserien, OPPtur Sunnhordland møter du: Morten Christensen Bjelland og Arne Ottersen i Leirvik AS, Torunn Laurhammer og Irene Fatland - Stord Folkehøgskule, Simon Nesse Økland - Bremnes Seashore, Willie Wågen - Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre, Kurt Magne Kvernøy - Sunnhordland Technologies, Monica Sanchez - Fitjar Islands og Sveinung Dukstad - Innovasjon Norge - Vestland. STOR takk til Nina Østensjø, Ole Jacob Eide og Kjetil Djuve - Atheno as as som har rigget årets kunnskapstur i Sunnhordland Og Inunet som har bidratt med koordinering av OPPtur.no

 

OPPtur Nordfjordeid 2021

OPPtur Nordfjordeid - stedet med vilje og gjennomføringskraft! Her møter du: Øystein Nes, daglig leder i Inviro, Alfred Bjølo, ordfører i Stad kommune, Gjermund Thomasgard i Virtual House, Geir Kroken og Elias Kroken i Blue Breeder og Eli Førde Aarskog fra Sagastad, Mats Andersson i Lefdal Mine Datacenter, Tore Hjelle i Eid Elektro, Geir Holmen i Operahuset Nordfjord og Kari Standal Pavelic i Opera Nordfjord, Øystein Nes og Arild Hjelmeland i Inviro har bidratt til tidenes OPPtur til Nordfjordeid i Stad kommune.

 

OPPtur Flåm 2021

Smakfull smaks- og totalopplevelse på PopUp Otternes ved Jannet Aksnes og Kristine Onstad. Fjordbading og saunapitch i FJORD SAUNA med Torgeir Skjerdal og en skikkelig høydare med Ingrid Grymyr i Flåmzipline. Mette Bakketun i Sognefjorden næringshage ga oss en fantastiske ferieopplevelser og fortellinger om gode synergier og nytenkende løsninger i Flåm. Se vår rundtur med OPPtur Flåm.

 

OPPtur Nordhordland 2021

Få med deg kunnskapsturen, OPPtur Nordhordland. Du bli bedre kjent med... Irene Wergeland, Wergelandgruppa/ Wergeland Group, Trygve Wergeland, assisterende konserndirektør/ daglig leder Wergeland base, Ole Johannes Jordal i PSW Technologies, Gardar Olav Frøyen, PSW GROUP, Veronica Haveland og Mette Cathrine Nordås i Klar Bedrift, Børge Brundtland og Tore Andre Sines i Industriutvikling Vest, Mette Nora Sætre, Vestland fylkeskommune, Gøril Selsvik, Connect Vest, Petter Johannessen, Kilstraumen Brygge.

 

OPPtur Stryn 2021

I OPPtur Stryn møter du Sven Flo i Næringshagen i Stryn, Siri Linn Haugen i BasisBall, Svein Ørjasæter på Stryn Aktivitetslodge og Jenny Staalnacke i Næringshagen i Stryn. På Folvengaard AS møtte vi Dag Hjelle og Rolf Olav Gjørven. Gled dere til å høre mer om deres kompetanse, pågangsmot og visjonære satsing.

 

OPPtur Voss, Hardanger og Odda 2020

På Voss har vi pratet med Hanne Hedenstad som er leder for Næringshagen på Voss, Thomas Hårklau og Jon Gjerde fra gründerselskapet Kitemill, Øyvind Wæhle, adm direktør Voss Resort og Voss Gondol, Kristin Odfjell som er investor i Farvatn og som var en av foredragsholderne Startup Extreme. I Ullensvang møtte vi Anna Gursli Langesæter og Øyvind Stueland i Næringshagen i Odda, siderklynga, Arita Åkre fra Edel Sider, Gunnhild Jaastad fra NIBIO, Hans Petter Torsvik fra Connect Vest og Bio Chemical device.

 

OPPtur Sogndal 2020

Bli kjent med spennende kunnskapsmiljø og spektakulære naturopplevelser i Sogndal. Leder for Kunnskapsparken Sogn og Fjordane, Kjetil Kvåle og Gunn Cecilie Timberlid Hundere i Sogn Næring guider oss gjennom Sogndal. Dere får bli bede kjent med Halvor Gregusson i Nlink AS og selskapet Rocketfarm i RocketHouse. Samt intervjuer med gründeren, Grete Liheim i Ultraped og Anette Mjøsnes i Rekkje Stiutvikling.

 

OPPtur Florø 2020

Vi har vært en rundreise i Florø sammen med Lone Bareksteren, daglig leder i Aksello for å møte innovative bedrifter som har vokst frem på skaperkraft og samarbeid. På Saga Fjordbase AS, Florø møtte vi Beate Solheim Grønnevik, Geir Johannesen og Erlend Toftesund. Vi har vært på elbåttur med Leif Stavøstrand i Evoy pratet med næringslivsaktør og investor Nils Tore Karstensen i E.Karstensen.

 

OPPtur Førde 2020

Bli med på besøk til PEAK Sunnfjord og det spennende miljøet som utvikler teknologi til det globale markedet. Gründerne Pål Anders Kårstad i Webmegling Technology og Edgeir Aksnes i Tibber etablerte Peak Sunnfjord som i dag huser mange spennende selskaper. Vi har pratet med Joachim Vie i Norce Feedback, Thomas Berger som er investor i Fjord Invest og Kristine Kopperud Timberlid i Innovasjon Norge - Vestland.

 

OPPtur Måløy 2020

Måløy har kultur for å satse og kultur for suksess. Tradisjonelt kjent for næringer knyttet til havet og havnen. De har også store satsinger innen teknologi. Gled dere til å høre mer fra Øyvind Reed i Whereby, Yngve Hjertenes fra Ontec og OFS Måløy, investor Sindre Kvalheim og leder for Måløy Vekst Randi Humborstad.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Jeg godtar at Innovasjonsuken OPP behandler mine personopplysninger etter personvernerklæringen