Tilbake til aktuelt

Bli kjent med Social Impact Lab

Social Impact Lab er en nettverksarena, fagmiljø og inkubator for sosial innovasjon, og de støtter særlig gründere som har løsninger innen helse, inkludering og miljø. Under innovasjonsfestivalen starter de opp nytt innovasjonsprogram.

Nytt år, nytt program og nytt sted

Social Impact Lab tilbyr veiledning og mentoring, programaktivitet og arrangementer. Dette er tidligere Impact Hub Bergen, som har skiftet navn og flyttet fra Bryggen til nye lokaler på i Sverres gate på Engen.

Dypdykk under OPP

- Vi gleder oss til årets innovasjonsfestival hvor vi endelig kan møtes på fysiske arrangementer igjen! Under innovasjonsuken OPP arrangerer vi selv et "dypdykk" i forbindelse med årets Impact Challenge - vårt årlige innovasjonsprogram med mål om å generere nye, realiserbare løsninger på presserende samfunnsutfordringer. Vi er akkurat nå i innspurten av årets program som har hatt fokus på tema «Mangfoldets muligheter», og ser frem til å lansere et nytt program og tema under OPP, sier Silje Grastveit, daglig leder i Social Impact Lab.

Støtter ildsjeler for bærekraftig utvikling

Deres visjon er "en verden hvor ingen ressurser går til spille", og de ser til FNs Bærekraftsmål som kompassnål i alt de gjør:

- Sosiale entreprenører opererer ofte i skjæringsfeltet mellom ulike sektorer og fagfelt med løsninger som bidrar til økt livskvalitet, helse og inkludering. Vi ønsker å bidra til en mer bærekraftig utvikling ved å støtte disse ildsjelene i deres arbeid, forklarer Grastveit som oppfordrer til å ta kontakt om dere ønsker å bli kjent med arbeidet deres.