Tilbake til aktuelt

Demo Day Vestland

Årets viktigste møteplass for tidligfaseinvestorer og Vestlandets oppstartsselskaper besto av viktig speeddating, pitch av 32 vestlandsselskaper, fire investorpitcher og endte med kåring av Vestlandets 100 pitchet av DNB.

Demo Day Vestland kobler gode ideer med kapital. Gjengen i Gameflow og Jesper Algaard i Venn hanket inn dagens dagens seier.

«Juryen var utrolig imponert over hvordan vinnerne kommuniserer problemet de løser, de har god traction og treffer megatrender. Vinnerne er ambisiøse. Om de lykkes - lykkes de stort - for dette er enormt skalerbart.» sier Maria Hanedalen Bøthun som var juryleder for Demo Day Vestland og 100 pithes da hun annonserte vinnerne Venn og Gameflow.

Begge vinnerne var veldig klar for å representere Vestlandet i den nasjonale finalen:

"Vi gleder oss til å bygge selskapet videre i samspill med nettverket vi blir kjent med her i dag. Det er stort å få representere Vestlandet i 100 pitches, særlig med tanke på nivået her i dag. Oslo, watch out!" sier gjengen i Gameflow

Gründeren av Venn sa følgende etter seieren:
«Jeg følte det var utrolig deilig å få kommunisert hvor spennende Venn er! Og hvor synkronisert produktet og tidsånden begynner å bli. Som jeg sa i pitchen, tiden er moden og folk begynner å få øynene opp for nye måter å finne venner på, som utvider utvalget av mennesker med samme interesser og reduserer avhengigheten av tilfeldigheter- så dette kan bli en veldig spennende reise!» Jesper Algaard i Venn.