Tilbake til aktuelt

Få opp fokus på klimadebatten

Vilde Blomhoff Pedersen i Klimafestivalen Varmere Våtere Villere vil få opp fokus på klimadebatten gjennom hele året. Nå dukker hun opp på andre festivaler med pop-up arrangementer. Hun vil ha tips til hva de skal gjøre under OPP.

Bli med og snu OPPned på klimafestivalen!

"Varmere Våtere Villere på Visitt" er deres pop-up arrangementsrekke hvor de besøker andre arenaer og festivaler. Formålet er å bidra med klimaperspektiv og -kunnskap inn i andre miljøer.

"Etter tre år med klimafestival, ønsker vi å snu ting OPPned. Vi spør derfor publikum om å hjelpe oss å bygge en innovativ modell av festivalen, og komme med innspill til både fysisk utforming og programinnhold. Hjelp oss å snu OPPned på festivalen og på den måte hjelpe oss til å utvikle og innovere festivalen vår! Vi kårer et vinnerbidrag som vinner festivalpass og - dersom fysisk mulig - vil vi implementere ideen i 2025! Send oss ideer og tips til hva vi skal gjøre under OPP" oppfordrer Vilde.

Her deler hun sin OPPned-historie:

🎢 Hva har du gjort som er OPPned?

Da jeg var høygravid festivalsjef med kronprinsen på slep! Alt stod på hodet, og ingenting gikk etter planen.

🎢 Hva vil du endre i samfunnet?

Klimapolitikken vi fører i Norge og mangelen på klimahandling.

🎢 Hva vil du endre i hverdagen?

Mindre skjerm - mer natur!

🎢 Hvem ser du OPP til?

Alle kulturledere som skaper liv og røre og gode kollektive OPPlevelser og bruker hvert gram av seg selv i prosessen.

🃏 Arrangementer i forbindelse med OPP

Vilde Blomhoff Pedersen deltok på kickoff for Innovasjonsuken OPP hvor hun delte erfaringer i talkshowet: "Hvordan lage fag, fest & fanteri til Vestlendinger?». Under Innovasjonsfestivalen ønsker hun å skape aktiviteter og møteplasser for å holde fokus på de viktig samtalene fra Klimafestivalen. Varmere Våtere Villere på Visitt er deres pop-up arrangementsrekke hvor de besøker andre arenaer og festivaler. Formålet er å bidra med klimaperspektiv og -kunnskap inn i andre miljøer.

Les mer om Varmere Våtere Villere på Visitt


Les mer om årets programkomite