Tilbake til aktuelt

Fagfrokost hos Netlife Bergen

Vi ba tidligere festivalsjef i OPP, Hans Fredrik Hag om å gi en oppdatering på hva Netlife Bergen planlegger under Vestlandets innovasjonsfestival.

1. Hva arrangerer deres under OPP?

– Under OPP skal vi ha frokostmøte med et tema som vi brenner for - nemlig hvordan sikre det beste tverrfaglige arbeidet. Leiren vår består av designere og teknologer og vi arbeider tett på de fleste prosjektene våre. Vi jobber ofte i team med fagfolk ute hos kunder, eller i samarbeid med andre konsulenter. Da er en av de viktigste nøklene på suksess-nøkkelknippet; godt samspill. Det innebærer god kommunikasjon, psykologisk trygghet og god bruk av ulike verktøy underveis i prosessen. I tillegg til fagfrokost, arrangerer vi også et eget heldagskurs som rett og slett handler om å skrive bedre på nett. Her er det mange som synder, og det kan være bad for business.

2. Hva opptar deres bransje om dagen?

– Om bransjen vår er "brukervennlighet", så er det som alltid fullt fokus på å lage de mest forståelige nettsidene, de beste digitale kundereisene og lage produkter og tjenester som folk liker!

3. Hvorfor er det viktig med tempo i innovasjonsarbeidet?

– Vi er ordentlig lei av å se krøkkete tjenester, selvsentrerte merkevarer, unødvendig innhold, elendige kundeopplevelser og nettsider som ekskluderer folk. Her må folk bare komme i gang og få orden på greiene sine.

Fredag 22.09 Kl. 09:00 - 10:00 arrangerer Netlife:

"Fagfrokost: Hvordan sikre godt samspill mellom design og utvikling"

Sigurd skal holde fagfrokost og Susanne holder kurs. Hans byr på byens beste muffins alla @Ypper og kaffe fra @Bkb i byens fresheste kontorlokaler i Kong Oscars gate 66-68.

Mer info og påmelding