Tilbake til aktuelt

Fremsnakking under OPP

Janicke Allers er investor for tidligfase- og vekstselskap via Gefyl Invest og er en del av investornettverket Aaretak. Hun har vært i styringsgruppen til Innovasjonsuken OPP i en årrekke. Her gir hun oss en forsmak på hva vi har i vente under Vestlandets innovasjonsfestival.

💬 OPPlev under innovasjonsfestivalen?
Jeg synes at det det er viktig at vi går i takt og samarbeider i investormiljøet. Derfor vil jeg oppfordre miljøet til å få med seg det lokale engasjementet under Kapitaldagen i Førde, skape de gode koblingene mellom investormiljøet og Vestlandets gründerselskaper under Demoday Vestland. Jeg ser frem til gode diskusjoner under det årlige arrangementet, OPPnå finansering og gleder meg til å få med meg de store navnene på scenen under DNB NXT.

💬 Hva bør vi OPPdage på Vestlandet?
I høst skal enda flere får bli kjent med den grønne satsingen på Vestlandet. Sammen med Grøn region Vestland skal vi utarbeide kunnskapsvideoene OPPtur hvor vi skal besøke de ulike hubene. Ser frem til å kunne fremsnakke de spennende prosjektene og inspirerende aktørene.

💬 Hva bør vi OPPnå på Vestlandet ved hjelp av samhandling og samarbeid?
Vi skal oppnå å løfte enhjørningene!


Innovasjonsuken OPP 2022

Vestlandets innovasjonsfestival arrangeres 19.-25.september i regi av Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge, Bergen kommune, First Tuesday, VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap, Bergen.Works, Social Impact Lab, Kunnskapsparken Vestland, Start Bergen, PwC, DNB og Sparebanken Vest. I samarbeid med næringslivet og innovasjonsmiljøet på Vestlandet.

Har du lyst til å bidra til årets innovasjonsfestival, så ta kontakt: christina@ihardig.no eller ta en titt på arrangementskalenderen for å se hva du ikke bør gå glipp av.