Tilbake til aktuelt

Fremtidens muligheter

Rea Parashar leder for tiden NCE Finance Innovation. Vi tok en prat for å høre mer om hvilke arrangementer de planlegger frem mot innovasjonsfestivalen.

"Under Innovasjonsuken OPP ønsker vi å lage arrangementer med tema som blockchain og crypto, men før den tid oppfordrer vi dere til å delta på arrangementer med ledende eksperter på innovasjon og inspirerende innlegg om alt fra cybersikkerhet, etisk AI, web3, metaverse og grønn koding" sier Rea Parashar.

"From Idea to Business" med Tendayi Viki

"Han er en ledende ekspert på innovasjon i etablerte selskaper og har skrevet flere kjente bøker om temaet, blant annet den prisvinnende boken The Corporate Startup. Som Associate Partner hos Strategyzer hjelper han bedrifter med å innovere for fremtiden, samtidig som de administrerer kjernevirksomheten sin" forteller Parashar.

Viki kommer hele veien fra det sørlige Afrika til Bergen for å hjelpe DEG med å skape bærekraftig suksess for din bedrift. I denne hands-on-sesjonen vil han dykke dypt inn i hvordan innovasjonsteam kan jobbe med en idé fra start, gjennom testing, og til en validert forretningsmodell. Ikke gå glipp av muligheten til å lære fra Tendayi Viki!

Når: 8. juni, kl. 09.00 - 15:30
Hvor: Media Lab, Media City Bergen

Future Week i Media City Bergen


7. - 10. juni braker det løs med Future Week i Media City Bergen!

mcb tech .22.

Tema for konferansen er blant annet cybersikkerhet, etisk AI, web3, metaverse, grønn koding, psykologi & teknologi og mye mer.

Når: 7.-10. juni, kl. 09.00 - 15:30
Hvor: Media City Bergen

Program

Vil dere være arrangør under OPP?

Innovasjonsuken OPP avholdes 19.-25.september. Ta kontakt om dere ønsker hjelp til å utarbeide konsepter, trenger samarbeidspartner eller har tips om spennende foredragsholdere og tema dere vil lære mer om. christina@ihardig.no