Tilbake til aktuelt

Grøn Region Vestland og Innovasjonsuken OPP

Hvordan skal vi realisere potensiale for grønn omstilling på Vestlandet? Innovasjon Norge - Vestland og Vestland fylkeskommune arbeider med kommuner, næringsliv og lokale aktører for å OPPdage forretningsmuligheter. Nå skal vi pønske ut hvordan vestlendinger skal få mer kjennskap til spennende prosjekter med fokus på nyskaping under Innovasjonsuken OPP.

Det grønne skiftet har fullt av muligheter. Vestland har verdensledende bedrifter og høy kompetanse på blant annet teknologi, industri, energi og hav, har vi unike forutsetninger for å skape nye industrieventyr og løsninger som verden trenger.

Grøn region Vestland

Grøn region Vestland er et samarbeidsprosjekt mellom styresmakter, bedrifter og mange gode hjelpere i fylket vårt. Med Vestland fylkeskommune og Innovasjon Norge i ledelse, og et bredt regionalt partnerskap i ryggen, har de prioritert noen kamper vi må samle kreftene om for å få opp farten på den grøne omstillingen i Vestland.

Fremtidens næringsliv

Før og under årets innovasjonsfestival på Vestlandet skal vi gi vestlendinger enda mer kjennskap til Grøn Region Vestland og flere av de spennende prosjektene, selskapene, næringslivet og oppstartsselskapene som er viktig for fremtidens næringsliv.

Kunnskapsreisen OPPtur

Sammen med Vestland fylkeskommune og Innovasjon Norge skal vi ta dere med på kunnskapsreise på Vestlandet. OPPtur, kaller vi det.