Tilbake til aktuelt

Hva skjer i medieverdenen i 2024?

Mariell Sæternes og gjengen i SRF inviterer til MEDIEVALG 2024. Her får du innsikt i hvordan markedskronene bør brukes neste år.

Hva skjer på MEDIEVALG 2024?

– Under OPP inviterer vi til MEDIEVALG 2024. Her vil det stå åtte representanter fra ulike mediekanaler på scenen som skal i løpet av 10 minutter svare på spørsmålet «Hvordan skal vi bruke markedskronene våre hos deg i 2024»? Det er det perfekte arrangementet for alle som har noe med et markedsføringsbudsjett å gjøre!

Hvordan blir deres bransje påvirket av tempo?

– Tempo er utvilsomt svært viktig på mange fronter. Samtidig er det viktig å være varsom så vi ikke ender med kortsiktige løsninger bare fordi vi kjenner på presset av tempoet. Selv om verden er i stadig endring, må vi kunne tilpasse oss og tenke nytt. Men det er også viktig å huske at riktig tempo kan være svært motiverende – det gir oss en følelse av at vi er på vei et sted, forhåpentligvis til det bedre.

Hva opptar deres bransje om dagen?

– Kunnskap om markedsteknologi er kritisk i vår faglig rettede bransje som er i rivende utvikling. Det finnes store konkurransefordeler for de som har god forståelse for dette feltet. Og det er ikke kun om å ha kunnskapen – det er like viktig å være villig til å gjøre de riktige investeringene på denne fronten.

Gleder meg til å se alle på OPP og MEDIEVALG 2024!

INFO OG PÅMELDING