Tilbake til aktuelt

Jobb for en oppstartsbedrift

Startuplab og VIS arrangerer "Join a Startup" under Innovasjonsuken OPP. Lars Flesland i StartupLab og Nikolai Nordbotn i ADA Tech Hub jobber med planleggingen av årets arrangement. De fikk tre kjappe spørsmål.

1. Hvem vil dere oppfordre til å delta på Join a startup?

– Alle som ønsker å jobbe i en startup eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i en startup. Enten du er student eller har 30 års jobberfaring. Det kan være alt innen markedsføring, salg, teknologiutvikling, forretningsutvikling eller produktutvikling.

2. Hva bør enda flere bli oppmerksom på i innovasjonsmiljøet på Vestlandet?

– Det er utrolig mange spennende oppstartsbedrifter innen teknologi i Bergen og fantastiske karrieremuligheter. I et lite selskap får du mye mer ansvar og eierskap. Mange av disse selskapene sitter hos VIS og på Startuplab. Kom innom for en kaffeprat!


3. Hva betyr tempo for dere?

– Høy fart og mye energi! Dette er veldig beskrivende for innovasjonsmiljøet. Det er nettopp denne fordelen oppstartsbedrifter har sammenlignet med store selskap. Korte beslutningslinjer, raske avgjørelser og null byråkrati. Oppstartsbedrifter løper rett og slett mye raskere enn store selskaper.

Join a startup arrangeres tirsdag 19.september kl. 16.