Tilbake til aktuelt

Møteplasser i innovasjonsdistriktet

Trenger du møteplass for å gjennomføre arrangementer under Innovasjonsuken OPP? I innovasjonsdistriktet på Marineholmen og Solheimsviken er det mange muligheter.

GC Rieber Eiendom har vært samarbeidspartner med Innovasjonsuken OPP i en årrekke, og har bidratt til arrangementer som OPPlev Marineholmen, DNB NXT og Meet Corporates. Nå oppfordrer de både leietakere og øvrige til å samarbeide om årets innovasjonsfestival.

- Innovasjonsuken OPP er et viktig arrangement med stor mobilisering. Vi ønsker å kunne bidra med viktige møteplasser og spennende arrangementer. Sammen vil vi være bidragsyter for å synliggjøre viktige satsinger innen forskning, innovasjon og nyskaping og vise hvilke spennende arbeidsplasser og muligheter Bergen har å by på, forteller Øyvind Ramberg, markedsdirektør i GC Rieber eiendom.

Sammen om suksess

Under årets innovasjonsfestival ønsker Rieber å være med på å gjenta flere av publikumssukessene. Slike som Demoday Vestland og matchmaking-arrangementer for studenter og næringslivet på Marineholmen og Solheimsviken.

Innovasjonsdistriktets muligheter

- Vi ønsker å skape en møteplass hvor vi kobler studenter og leietakerne i Solheimsviken og Marineholmen. Slik at vi får synliggjort innovasjonsdistriktets muligheter, sier Kine Mjaatvedt Bjørge, markedssjef Solheimsviken og håper at flere av leietakerne vil engasjere seg under Innovasjonsuken OPP.

Hva er et innovasjonsdistrikt?

Et innovasjonsdistrikt er geografiske byområder der kunnskapsinstitusjoner og kunnskapstunge virksomheter samler seg og samarbeider med gründere, inkubatorer, investorer og det offentlige for å fremme innovasjon, kreativitet og kommersialisering av idéer og kunnskap.

- Innovasjonsfestivalen god mulighet til å få synliggjort alt det spennende som skjer her i innovasjonsdistriktet og få knyttet nye, nyttige bekjentskaper. Vi kan tilby flere ulike møteplasser om andre aktører ønsker å bidra til Vestlandets store innovasjonsfestival. Så det er bare til å ta kontakt, oppfordrer Torbjørn Eide, markedssjef Marineholmen.

SE ULIKE MØTEPLASSER I INNOVASJONSDISTRIKTET

Innovasjonsuken OPP gjennomføres 19.-25.september i hele Vestland fylkeskommune. Ta kontakt om dere ønsker å gjennomføre arrangementer christina@ihardig.no eller legg inn i vår arrangementkalender.