Tilbake til aktuelt

Music Tech Conference Bergen

Gjengen her har snekret sammen den splitter nye konferansen Music Tech Conference Bergen som går av stabelen 13. - 14. juni.

På konferansen kommer et internasjonalt a-lag innenfor musikkteknologi, forskning, investering, musikkjuss og ikke minst hele 10 startups som kjemper om tittelen årets Startup på MTCB og en billett til Music Tectonics i Los Angeles i høst. Vi spurte gjengen tre kjappe spørsmål:


1. Hva kan vi OPPleve under eventet?


Her får du mingle med noen av verdens beste på sine felt for eksempel innenfor AI og WEB3, lære mye om hvordan musikkteknologi kommer til å drive musikkbransjen fremover og det hele toppes med Bergen i sol og billett til Bergenfest!


2. Hva bør enda flere OPPdage her på Vestlandet?


Flere bør OPPdage hvor tett musikkbransjen og musikkteknologi henger sammen! Og hvor kule vi bergensere er i internasjonal målestokk innenfor musikkteknologi.


3. Hva betyr TEMPO for dere?


TEMPO er lik raskt, effektivt, gøy, hektisk, store smil og svetteringer under armene, men ganger du med to får du en rolig øl og deilig mat på Tempo Tempo.


Gjengen som er giret for å gi Vestlandet mer musikktech er: Frank Østevold - oiid, Jørgen Iden og Heidi Aas Kvalheim - Crescat og Elise Hessvik - Buzz
Program og billetter: www.mtcbergen.com