Tilbake til aktuelt

NCE Seafood Innovation fyller 10 år

Under Innovasjonsuken OPP markerer NCE Seafood Innovation ti år som en sentral drivkraft for en mer bærekraftig sjømatnæring.

Jubileet feires med en egen fest i Bergen torsdag 18. september, der medlemmer og partnere samles til en kveld med inspirasjon, underholdning og gode samtaler.

Klyngen ble etablert i 2015 og teller i dag over 90 medlemmer og partnere. Gjennom disse årene har NCE Seafood Innovation bidratt til å sette i gang prosjekter som AquaCloud, etablert kompetanseprogrammer som Seafood Trainee, Seafood Next og Seafood Digital, og fungert som en viktig møteplass på tvers av næring, forskning og offentlig sektor.


«Ti år er bare begynnelsen. Nå ser vi fremover mot de neste ti – med samme mål: å styrke sjømatnæringen gjennom samarbeid, innovasjon og kunnskapsdeling.» sier Trude Jansen Hagland, leder for NCE Seafood Innovation.