Tilbake til aktuelt

OPPdag Innovasjonsmeldingen

For å lykkes må store selskaper, startups, investorer og offentlig sektor aktivt jobbe sammen og skape positive synergier. Nå lanseres snart funnene i årets innovasjonsmelding.

I dag har vi pratet med Silje Vallestad som er direktør for innovasjon i PwC og har over 20 års erfaring med å bygge selskaper, leadership communities og innovasjonsstrategier, og har jobbet mye med investeringer. Blant annet fikk hun verdens nest største private investeringsfond til Bergen rett før Covid, som inntok byen med 150 personer og traff over 70 norske scale-ups. Eventet ble blant annet profilert av Nasdaq på Times Square i New York!

Silje brenner for innovasjon, og spesielt å skape samhandling og styrket innovasjonskraft i økosystemet.

"For å lykkes må store selskaper, startups, investorer og offentlig sektor aktivt jobbe sammen og skape positive synergier. Å konkurrere med hverandre funker dårlig, og vi må bli bedre å å jobbe sammen og pay-it-forward", sier Silje.

Under Innovasjonsuken OPP vil PwC sette søkelyset på innovasjon i større selskaper, og alt det spennende som har skjedd de siste årene. Innovasjonsmeldingen 2022 skal lanseres, og vi skal se på hvordan man kan styrke innovasjonskraften i regionen enda mer i årene som kommer.

Innovasjonsuken OPP avholdes 19.-25.september. Meld inn om dere ønsker hjelp for å utarbeide konsepter eller å gjennomføre arrangementer til: christina@ihardig.no