Tilbake til aktuelt

Oppdag og opplevd Vestlandet

Innovasjonsuken OPP er på rundreise på Vestlandet for å la deg bli bedre kjent med skaperkraften på Vestlandet. OPPtur, kaller vi det. Har du tips om hvor og hvem vi skal besøke når vi drar videre på turneen?

Oppladning til Innovasjonsuken OPP

Janicke Allers og Christina Sundli-Härdig som er kommunikasjonssjef og festivalsjef for Innovasjonsuken OPP er på rundreise på Vestlandet og blir kjent med innovasjonsmiljø, næringshager, inkubatorer, oppstartsselskaper, lokalt næringsliv og investorer. Vestlandsturneen, OPPtur gir dere en liten forsmak på hva dere har i vente under Innovasjonsuken OPP i september. Vi har allerede besøkt Voss og Ullensvang. Nå går ferden videre til flere steder på Vestlandet. Har du tips om hvor og hvem vi skal besøke?

Bidra på Vestlandets store innovasjonsfestival

Innovasjonsuken OPP 2020 arrangeres 14.-20.september i samarbeid med Innovasjon Norge, VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap, StartupLabs, Impact Hub Bergen, Bergen.Works, Bergen kommune, Vestland fylkeskommune, DNB, Sparebanken Vest og Nordea.

Ønsker dere å arrangere workshop, demodager, fagfrokoster, webinar eller skape andre relevante møteplasser under Innovasjonsuken OPP? Vi rådgir dere gjerne. Ta kontakt med csu@visinnovasjon.no eller registrert arrangementet deres inn i arrangementkalenderen allerede nå.

Team OPPtur på reise i Ullensvang og Voss