Tilbake til aktuelt

OPPtur - vestlandsturne i innovasjonsmiljøet

Vi dro på rundreise i innovasjonsmiljøet på Vestlandet hvor vi besøkte næringshager, kunnskapsparker, investorer, næringsliv og gründere. OPPtur kalte vi det. Nå kan du se alle filmene fra Vestlandsturneen.

Bli med til Voss, Hardanger og Odda

Her blir du kjent med Hanne Heggen Hedenstad som er leder for Næringshagen på Voss, Thomas Hårklau og Jon Gjerde fra gründerselskapet Kitemill, Øyvind Wæhle, adm direktør Voss Resort og Voss Gondol, Kristin Odfjell som er investor i Farvatn og som var en av foredragsholderne på Startup Extreme. I Ullensvang møter du Anna Gursli Langesæter og Øyvind Stueland i Næringshagen i Odda, Siderklynga, Arita Åkre fra Edel Sider, Gunnhild Jaastad fra NIBIO og Hans Petter Torsvik fra Connect Vest og Bio Chemical device.

Ta turen til Sogndal

Vi har pratet med leder for Kunnskapsparken Sogn og Fjordane - Kjetil Kvåle og Gunn Cecilie Timberlid Hundere i Sogn Næring guider oss gjennom Sogndal. Møt Halvor Gregusson i Nlink AS og selskapet Rocketfarm i RocketHouse. Samt gründeren, Grete Liheim i Ultraped og Anette Mjøsnes i Rekkje Stiutvikling.

Sving innom Florø

Lone Bareksteren, daglig leder i Aksello tar oss med til Saga Fjordbase AS hvor vi møter Beate Solheim Grønnevik, Geir Johannesen og Erlend Toftesund. Bli med på elbåttur med Leif Stavøstrand i Evoy og møt næringslivsaktør og investor Nils Tore Karstensen i E.Karstensen.

Rull film fra Førde

På PEAK Sunnfjord i Førde intervjuet vi gründerne Pål Anders Kårstad i Webmegling Technology og Edgeir Aksnes i Tibber. Vi pratet også med Joachim Vie i Norce Feedback, Thomas Berger som er investor i Fjord Invest og Kristine Kopperud Timberlid i Innovasjon Norge - Vestland.

Bli med til Måløy

Vestlandsturneen reiste innom Måløy hvor vi pratet med Øyvind Reed i Whereby, Yngve Hjertenes fra Ontec og OFS Måløy, investor Sindre Kvalheim og leder for Måløy Vekst Randi Humborstad.

Hele OPPtur får du her

Takk for oss. Vi håper at vi kan dra ut på OPPtur igjen