Tilbake til aktuelt

Shifter inntar Vestlandet

Nettavisen Shifter, den ledende publikasjonen som dekker entreprenørskap, teknologi og innovasjon, åpner kontor på Vestlandet. Nyansatte Kristine Askvik starter opp ved å invitere politikerne til debatt om deres satsing på entreprenørskap.

Kristine Askvik er ansatt som Shifters første journalist utenfor Oslo. Hun kommer fra jobben som vaktsjef og journalist i Avisa Hordaland. Allerede første arbeidsdag inviterer journalist Kristine Askvik til frokostdebatt med toppolitikerne i Bergen i samarbeid med Innovasjonsuken OPP.

– Jeg gleder meg til å få økt fokus på den viktige verdiskapingen som skjer på Vestlandet, forteller Askvik.

Hun er en solid journalist, med blant annet erfaring fra Bergens Tidende og NRK. I tillegg har hun bakgrunn som gründer i helseteknologiselskapet weCare Family. Hun har med andre ord god kjennskap til en gründers arbeidshverdag og utfordringer. Nå skal hun utfordre politikerne til debatt om hvordan de kan legge til rette for økt verdiskaping på vestlandet.

– Som tidligere gründer vet jeg hvor viktig det er at politikere, investorer og støttespillere i innovasjonsmiljøet hjelper gründerne med å lykkes. På tirsdag gleder jeg meg til å spørre politikerne om hva de vil gjøre for å bidra til økt vekst og legge bedre til rette for gründere i vest. Jeg har selv kjent hva som kan være utfordrende som gründer, sier Askvik.

Norges mest hurtigvoksende gründermiljø

– Vi kunne ikke drømt om en bedre journalist til å dekke Norges mest spennende og hurtigvoksende gründermiljø. Med både journalist- og gründererfaring, besitter Kristine en unik kompetanse som vil komme Shifters lesere tilgode, sier daglig leder og ansvarlig redaktør i Shifter, Lucas Weldeghebriel som også vil være tilstede på politikerdebatten.

LES MER OG MELD DEG PÅ OPPKJØRING TIL VALG 22.08 kl. 08.00-10.00