Tilbake til aktuelt

Smekkfull storsamling på DNB NXT

For syvende år på rad var det klart for DNB NXT, en arena for gründere, vekstselskaper, investorer og etablert næringsliv. Verden og Norge står overfor utfordrende tider - samtidig har vi ambisiøse mål og gode muligheter for vekst.

Storsamling på Vestlandet var smekkfullt! Årets tema var «Redefining Growth». Endelig kunne vi møtes fysisk i Innovasjonsdistriktet igjen.

"Vi fikk utrolig mange gode oppfordringer og råd gjennom inspirerende innlegg fra blant andre Jonas Kjellberg, medgründeren av blant annet Skype, Jens Petter Glittenberg som var med å gründe Meltwater, nå investor, Erik Bertrand Larssen, samt en rekke spennende gründere og erfarne VC og PE investorer. Til tross for et krevende marked og litt skyer på himmelen, fremhevet alle på scenen at det i disse tider også er mange muligheter. Både for investorene og gründerne!" forteller Maria Hanedalen Bøthun etter ukens knallsuksess med DNB NXT.

Agathe Bøe Risa, styreleder i Connect BAN har vært deltager på alle syv arrangementene siden oppstart:

"Jeg deltok første gang i Oslo i 2016 og deretter i Bergen. Det har alltid vært en god møteplass for investorer. Konferansen har truffet med dagsaktuelle tema, gode foredragsholdere, og har vært en arena for å fremme mangfold. DnB NXT har vært bevisst på å ha balanse mellom kvinner og menn med forskjellig bakgrunn på scenen. Som styreleder i Connect BAN har vi god dialog med DnB som samarbeidspartner og vi har felles målsetning om å løfte frem både kvinner og menn som gründere og investorer. Flere av våre medlemmer var til stede i går, men jeg oppfordrer flere til å få med seg denne årlige «happeningen». Det at konferansen nå er lagt til Innovasjonsuken OPP gjør den også mer synlig som møteplass. Programmet til DnB NXT er godt utarbeidet og de overrasker alltid med en «guru» som trekkplaster og som flesteparten i salen ikke har hørt tidligere. Oppsummering i form av en paneldebatt er en god avslutning på konferansen.".