Tilbake til aktuelt

Sommerprat med Hans Hag

Tidligere OPP-mann, Hans Fredrik Hag har byttet beite og er nå teamleder i Netlife. Vi tok turen innom for å høre hva vi kan forvente av gjengen under Innovasjonsuken OPP og hva han har av hotte tips før han tar ferie.

💬 Hva får vi OPPleve med Netlife under OPP?


I Netlife er vi opptatt av å lage ting som funker og som folk blir glad av - så det blir noe innenfor den sjangeren! Blunkefjes.

💬 Hva mener du at enda flere bør OPPdage av innovasjonsmiljøet på Vestlandet?


OPP er en utrolig bra anledning til å gjøre seg kjent med ulike miljøer, finne noen likesinnede (eller helt ulike) mennesker som du kan gjøre god business med. Og ikke glemme at kulturbransjen også driver med innovasjon på høyt nivå - enten det er på teateret eller nye restauranter. Bruk byen! Kjøp sneakersene dine på Pharma istedenfor på Zalando.

💬 Har du en oppfordring til hva kunder/vestlendinger bør være mer oppmerksom på?


Stay true to yourself and your customers! Altså må du hele tiden tilpasse deg kundens behov og bruksmønster - for de vil endre seg. Da må du snakke med og høre på de. Og vær oppmerksom på han eller hun ved siden av deg.

Piz out!

OPP arrangeres 19.-25.september i regi av Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge, Bergen kommune, First Tuesday Bergen, VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap, Bergen.Works, Social Impact Lab, Kunnskapsparken Vestland, Start Bergen, PwC, DNB og Sparebanken Vest. I samarbeid med næringslivet og innovasjonsmiljøet på Vestlandet.

Ta en titt i arrangementkalenderen for å finne et arrangement du vil være med på. Om du ønsker å være arrangør og trenger hjelp, så ta kontakt: christina@ihardig.no