Tilbake til aktuelt

Startuplab støtter ambisiøse teknologigründere

For å fremme innovasjonsarbeidet og entreprenørskapsånden som finnes i regionen vår kreves det godt samspill. Erlend Waaler er en av dem som har engasjert seg i arbeidet med Vestlandets innovasjonsuke. Vi spurte om han kunne fortelle litt mer om nyinnflyttede Startuplab og hva de kan bidra med under OPP.

- Under InnovasjonsukenOPP arrangerer vi MeetCorporates som er et match-making event mellom oppstartsselskaper og etablert næringsliv. Under åpningsdagen bidra Startuplab på områdearrangementet “OPPlev Innovasjonsdistristriktet”. forteller Erlend Waaler i Startuplab Bergen, som også har vært en aktiv bidragsyter for etableringen av Innovasjonsuken OPP som leder av styringsgruppen,

Hva er Startuplab?

På StartupLab tilbyr vi et unikt arbeidsmiljø for teknologigründere i starten av sin reise. Med kontorlokaler skapt for fokus, nettverksbygging og vekst, sørger vi for introduksjoner til investorer, kunnskapsrike næringslivspartnere og et stort nettverk av fageksperter. Som medlem på StartupLab, får du også tilgang til et dedikert team av mentorer og rådgivere, som alle er her for å fasilitere for rask vekst av teknologiselskaper i tidlig fase.

Siden 2012 har vi har jobbet med nesten 300 teknologiselskaper, der 70% fortsatt er voksende bedrifter i dag. Gründerne vi jobber med er alt fra seriegründere til nyetablerte entreprenører med ulik grad av erfaring. Gjennom StartupLab Founders, som er en gruppe suksessrike entreprenører, investerer vi i utvalgte selskaper. Summen er vanligvis mellom 1-3 mill NOK for 5-15 % eierskap. Vi er også stolte av at vi representerer hele 24 ulike nasjonaliteter i vår inkubator og vårt internasjonale nettverk.

Hva kan Startuplab tilby?

Til tross for størrelsen, tilpasser vi rådene og involveringen vår til hver enkelt startup etter behov. Dette får vi til fordi vi samarbeider med de beste. Sammen med nettverket vårt, er vår jobb å gi midler til å vokse raskt og smart. For at du skal oppnå suksess, legger vi til rette for kunnskap, vekst, innsikt, introduksjoner og investeringsklar kapital.

Du finner StartupLab på campus ved Universitetet i Oslo og i Solheimsviken i Bergen. I begge byer har vi tilgang til et internasjonalt nettverk av talenter - som venter på å bli med i teamet ditt.

For oss stopper ikke reisen din etter 18 måneder. Vi ønsker at du fortsetter å ta del i fellesskapet også etter at du flytter ut fra vår inkubator. Som StartupLab Alumni, inviterer vi deg til å ta del i vårt nettverk. For hos oss blir suksessfulle gründere enten seriegründere, eller så gir de tilbake til fellesskapet som investorer eller rådgivere.