Tilbake til aktuelt

Vestlandets store innovasjonsfestival

16.-22.september arrangeres Innovasjonsuken OPP. En uke fylt med lærerike og interessante arrangement hvor alle har en ting til felles – de har fokus på innovasjon og entreprenørskap. Hold av datoen og finn ut hvordan du kan bidra.

Årlig feiring av innovasjon

Under Vestlandets store innovasjonsfestival samles private aktører, næringsliv, offentlige institusjoner, investormiljø, gründere og studenter på ulike møteplasser for å bli inspirert og komme i kontakt på tvers av næringer og fagfelt. Innovasjonsuken OPP er en årlig feiring, og skal være samlende for alle som er nysgjerrig på innovasjon og entreprenørskap.

Innovasjonsuken OPP samler næringsliv og studiemiljøer

Tema kan være alt fra livet under vann til mobilitet

Alt samlet i en uke og på en nettside

Fjorårets innovasjonsuke var en stor suksess med over 3000 påmelding til 76 ulike arrangementer. Innovasjonsuken OPP skal hjelpe til med å styrke miljøet for innovasjon, samarbeid og utvikling på Vestlandet. Vi vet at det skjer utrolig mange spennende initiativ og løsninger som fortjener å løftes frem, og OPP skal være en arena for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking. Vi samler alle aktiviteter og arrangementer her på nettsiden og i egen arrangementskalender.

Vi ønsker å være synlig på flere arena på hele Vestlandet

Solide støttespillere

Innovasjonsuken OPP støttes av VIS, DNB, Innovasjon Norge, Bergen Kommune og Hordaland Fylkeskommune. I tillegg samarbeider vi med StartupLab, BergenWorks, Bergen Næringsråd, Impact Hub og en rekke andre lokale og regionale aktører.


Vi oppfordrer alle til å legge relevante aktiviteter og samlinger til uke 38. Enten det er interne samlinger, åpne dager for publikum eller større arrangementer. Alle som ønsker å bidra med arrangement står for det praktiske selv, og melder inn sine arrangement i arrangementskalender på nettsiden. Bidragsytere oppfordres til å inngå samarbeid om arrangement og innhold. Her kan man utfylle hverandre på fag, teknologi, ressurser og nettverk. Tema, sted og tidspunkt bestemmer hver enkelt arrangør.

Næringslivet oppfordres til å fremme innovasjonsarbeidet sitt

Gründerworkshop er en av aktivitetene som gjennomføres

Book ditt arrangement nå

Årets arrangement går av stabelen 16.-22.september. Arrangementskalenderen er nå åpnet, slik at man kan registrere arrangementer allerede nå. 22.august arrangeres kick off for alle arrangører.