Tilbake til aktuelt

Vi fasiliterer innovasjonssamtaler på Vestlandet

Vi har hatt innovasjonssamtaler med STARTUPLAB, Bergen.Works, VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap og Impact Hub Bergen. Få med deg tema som innovasjon i etablert næringsliv, sosial innovasjon, fra engler til fond og miljø- og klimateknologi.

VIS om utdanning, miljø – og klimateknologi

Innovasjonssamtale med VIS ved Ove Gjelsvik som har invitert inn Ragnhild Fresvik i Sparebanken Vest og Kristoffer Hundershagen fra Eduplaytion til samtale om innovasjonsprosjekter. Her vil du få møte Jacob Brekke som har vært testpilot på mattespillet, Numetry og så vil en få høre om det nye startup programmet innen miljø- og klimateknologi.

StartupLab om samarbeid mellom næringsliv og startups

Fredrik Harloff, sjef for teknologi og innovasjon i GC Rieber konsernet, Pa?l Erik Michelsen, direktør for merkevare og markedsføring i Lerøy og A?shild Aarø, community manager pa? STARTUPLAB har vært innom OPPstudio for å snakke om innovasjonsarbeid i større selskaper, samarbeid mellom gru?nderselskaper og etablert næringsliv. Samt det superspennende programmet, 20tretti.

Impact Hub om sosial innovasjon

Silje Grastveit, leder for Impact Hub, Kathrine Marthinsen, daglig leder i Folkelig og Vidar Aashus som er rådgiver i Næringsseksjonen med fokus. på Finans, Design og Helse - Innovasjon og entreprenørskap i Bergen kommune møter i studio.. Hør dere prat om sosial innovasjon og felles satsing på innovasjonsprosjekter for å kunne lykkes.

BergenWorks om inkludering i innovasjonsmiljøet

I dagens innovasjonssamtale møter du Christian Erichsen som starter BergenWorks, spacemanager Stefan Eide som er spacemanager på BergenWorks og prosjektleder for et prosjekt som gir arbeidstrening og gründerbedrifter mulighet til å få verdifull arbeidskraft.
Fra utenforskap til fast ansettelse, og hvordan det gagner startup-miljøer og grundere å ta inn folk i utenforskap. Fokus på arbeidslivsmestring og kompetanseheving, og det å lage en medarbeider som blir verdifull for bedriften.