Tilbake til aktuelt

Yrende økosystem for innovasjon og nyskaping

Vi jakter på tips og tanker om hva som bør oppleves, oppdages og oppnås på Vestlandet. Her er anbefalingene til Rolf Håvard Sørland, Spesialrådgiver entreprenørskap i Innovasjon Norge - Vestland.

1. Hva bør folk OPPleve på Vestlandet?

Mangfoldet her i regionen vår synes jeg er så fantastisk. Man blir selvsagt stolt og glad når man ser spektakulære bilder av bratte fjell, dype fjorden og en nydelig skjærgård. Men det er enda mer stas å oppleve alt dette - og mere til - på nært hold. Og det er fullt mulig for oss alle - hele året. Det er jo bare fantastisk!

2. Hva anbefaler du verden/Norge at skal OPPdage på Vestlandet?

Næringslivet er også veldig mangfoldig. Samtidig som det er både internasjonalt konkurransedyktig og eksportrettet. Vi har et yrende økosystem for innovasjon og nyskaping og veldig mange kunnskapsmiljøer og næringsklynger i verdensklasse. Det aktive og positive samspillet aktørene i mellom synes jeg er veldig verdifullt

3. Hva synes du Vestlandet skal OPPnå?

Vi har mye å være stolt over – det er sikkert og visst. Samtidig er vi naturligvis klar over de mange samfunnsutfordringene verden står overfor som ingen kan løse alene. Jeg er overbevist om at vårt næringsliv i fellesskap har gode forutsetninger for å bidra med innovative og bærekraftige løsninger på mange områder i årene fremover.