Den store gründerdagen

Den store gründerdagen

Her får du kunnskap og råd som gir deg penger i kassen.

Dette er blir en ekstra spennende opplevelse for gründere, småbedrifter og enkeltmannsforetak fra ulike bransjer på Sotra og i Øygarden.

Den store gründerdagen er en arena der vi deler kunnskap, viser oss frem og lærer noe nyttig. Arrangementet inngår i Innovasjonsuken OPP som er en årlig festival som har fokus på innovasjon og entreprenørskap.

En rød tråd i arrangementet er suksesshistorier om smarte striler fra Sotra og Øygarden som har lykkes med å skape arbeidsplasser i lokalmiljøet.

Arrangementet er åpent for alle som driver for seg selv eller ønsker å starte opp i Fjell, Sund og Øygarden kommune.


Program:

Arrangementet begynner klokken 09 og er ferdig klokken 14.


Del 1: Hvordan utvikle bedriften videre?

Kl 09: Hege Elvestad, daglig leder Connect Vest-Norge og gründer Trond Marøy fra Estro AS (leverer løsninger til havbruknæringen).

Gründere er kjernen i Connect sin virksomhet og Elvestad viser til at de er lidenskapelig opptatt av å hjelpe de som har ambisjoner og evne til å vokse.


Connect tilbyr gründere en strategisk forståelse av virksomheten og strukturert tilbakemelding fra et relevant, objektiv og profesjonelt nettverk fra næringslivet. Dette sikrer og forkorter veien til reelle og varige resultater.


Kl 10 Sverre Konrad Nilsen, Folkeinvest

HENTE PENGER?

Vi har utviklet folkeinvest.no for deg og selskapet ditt, slik at det skal være enklere å sikre pengene du trenger til videre vekst - og få med en stor heiagjeng på laget!

Kl 1020: Claus Gladyzsak, Innovasjonsrådgiver Innovasjon Norge

Claus jobber internasjonalt og har ansvar for utvikling og beste bruk av verktøy knyttet til forretningsmodellering i kundeprosjekt. På Den store gründerdagen gir han oss en basis innføring i den nyttige Business Model Canvas som hjelper nyetablerere med å organisere, drive og utvikle bedriften slik at den blir lønnsom.

Kl 1110-1130

Strilelunsj i Gründerparken


Del 2: Hvordan selge og hvordan bli synlig?


11.30: Evelyn Sommer, daglig leder i Strilalam

Selskapet består av seks lokale bønder vest i havgapet som alle har en klar filosofi: Det finnes ikke bedre mat, enn kortreist mat. Strilalam er blitt en suksesshistorie om lokalt foredlet kjøtt fra Sotra og omegn. På Gründerdagen forteller Sommer hvordan de har gjort bedriften sin kjent, tilstede og synlig for kundene.


12.00 Erik Samsonsen, Direktør Bergen ATEA

Erik Samsonsens ble av Bergens Næringsråd kåret til Årets unge ledertalent 2019. Han vil dele sine beste salgsråd med deg.

Fakta fra CV

– 10 års salgserfaring fra bransjeledende teknologiselskaper.

– 4 års ledererfaring i Atea

– Levert gode resultater og vekst gjennom hele karrieren

– God på kommunikasjon og lagbygging


Kl 13: Jan-Ove Torsvik, daglig leder Jan-Ove Torsvik Consulting

Jan-Ove hjelper ledere med å finne, velge og implementere riktige løsninger i den digitale markedsføringsjungelen – slik at du får en jevn og forutsigbar strøm med henvendelser hver måned til lavest mulig pris.

Lær hvordan du kan bli mer synlig og tiltrekker deg oppmerksomhet som fører til salg,


I samarbeid med Vest Næringsråd ønsker vi deg velkommen til Straume Teknologisenter på Straume på Sotra.
Påmelding
Se Kalender

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.