DNB NXT

DNB NXT

INVITASJON TIL DNB NXT 2020

DNB NXT er Norges viktigste møteplass for gründere, investorer og etablert næringsliv. I år er det femte året DNB NXT arrangeres, og for første gang presenterer vi konferansen i en ny, heldigital drakt, med sendinger fra Bergen, Oslo og San Fransisco.


Fredag 18. september kl. 09:00 – 09:40 sendes det live fra Bergen. Her vil du møte konsernsjef Jannicke Hilland i Vestlandets største fornybarselskap, BKK. Sammen med samarbeidspartnere og myndigheter jobber de for et fullelektrisk Norge. Med seg på scenen har de derfor med seg en av sine samarbeidspartnere, Fjord Maritime. Det er et spennende vekstselskap, som har utviklet en løsning for elektrifisering av fôrflåter i oppdrettsnæringen. De fikk nylig inn en ny investor, som skaper nye muligheter for fremtidig vekst.


Norsk skipsfart skal være klimanøytral innen 2050. Dette vil bety mye for bransjens «fotavtrykk» i fremtiden. Norge har allerede et forsprang teknologisk, så her må vi gripe muligheten til å ta en internasjonal posisjon. Hør Paul-Christian Rieber, president for Norges Rederiforbund fortelle om de ambisiøse målene, samt Geir Bjørkeli fra batterigiganten Corvus, som representerer en av mange løsninger.
Tirsdag 22. september kl. 09:00 lanseres årets nasjonale NXT. Her vil det være livesendinger, foredrag, samtaler ved peisen, dokumentarer og pitching fra gründere og investorer. Du vil blant annet møte Petter Stordalen, Martin Schütt, Aksel Lund Svindal, Sharon Vosmek og Kjerstin Braathen. Alt innhold vil være tilgjengelig i etterkant.

Vel møtt til årets viktigste digitale event!Hilsen DNB

DNB NXT
Fredag 18. September
09:00 - 09:45
Pris
Gratis
Legg til i kalender Del på facebook

Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.