Fra student til gründer, vol. 2:

Fra student til gründer, vol. 2: "Feiling & fuckups – kroken på døra eller nøkkelen til suksess?"

Etter en heidundrende suksess i 2018, gjentar Early Stage vår årlige åpne kveld med fokus på studententreprenørskap under Innovasjonsuken OPP – denne gangen under paraplyen "feiling og fuckups"!


I fjor undersøkte vi om entreprenørskapsferdigheter kan være nøkkelen til suksess i fremtidens arbeidsliv. I år snur vi oss rundt og ser på skyggesiden ved å starte for seg selv, nemlig feiling.

Er det farlig å feile, eller er det helt nødvendig å gå på noen smeller når man skal gjøre noe som ikke har blitt gjort før? Hvordan kan man feile bedre, raskere og billigere? ..og ikke minst, hvordan er feiling og fuckups relevant for folk som har helt vanlige jobber, og som har null interesse av å bli gründere? Denne tirsdagskvelden gir deg svarene!PROGRAM:


1) Foredrag: "Feiling – en 4 milliarder år lang tradisjon"

Dette foredraget har gått sin seiersgang fra Oslo i sør til Harstad i Nord, og kommer nå endelig til studentene i Bergen. Leder for Kunnskapsparken i Nord beskrev foredraget slik: "Jacob leverte absolutt varene og foredraget ble en snakkis i ettertid. Budskapet var klart og tydelig – om du vil lære mer om hvordan vi kan bruke feilene våre til noe konstruktivt, er dette absolutt foredraget du bør høre!".


2) Rundebordsdiskusjon med gründere

I år som i fjor har vi invitert unge gründere som startet sine selskaper under eller rett etter studietiden i Bergen til en fasilitert rundebordssamtale. I år vil de dele noen av sine egne blundere og tabber, samt hva de lærte av dem. Dette blir også i år et fyrverkeri av historier fra virkeligheten til både skrekk, advarsel og inspirasjon!


3) Foredrag: "Fra 1 til 15 ansatte og tilbake til én – en berg-og-dalbane av en startupreise, og hva jeg har lært av den".

Agnes Dyvik er tidligere CEO av tech-startupen VIO. VIO skulle bli "Netflix for aviser og magasiner", og gikk hardt ut, hentet millioner i investorpenger, samlet et stort team og satt i gang. Reisen varte i fem år, før bankkontoen var tom, kundene få, og teamet redusert fra 15 ivrige mennesker til Agnes som sto alene igjen.I kveld får vi høre historien om hvordan en av pressens favoritt-startup-tryner gikk fra null til hundre og tilbake til null – og hva hun lærte av det.Dette blir et uformelt arrangement med rom for spørsmål fra salen, øl i baren og generelt god stemning. Det legges opp til networking og hygge etter at programmet er ferdig kl 21:30 – kanskje du møter din neste co-founder her?


Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding i forkant via Eventbrite. I fjor ble eventet fullbooket i god tid før arrangementsdatoen, så vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser tilgjengelig.


ID: 18 år.

Fra student til gründer, vol. 2:
Tirsdag 17. September
19:00 - 21:30
Pris
Gratis
Legg til i kalender Del på facebook

Se Kalender

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.