Go Global: Markedsmuligheter i Nord-Amerika

Go Global: Markedsmuligheter i Nord-Amerika

Nord-Amerika er et av verdens største markeder, med mange muligheter for innovative norske løsninger. Hva skal til for å lykkes? Delta på vårt webinar og bli best mulig forberedt på dette markedet.


Er du i startfasen på din globale vekstreise, eller ønsker kompetansepåfyll om et av verdens største og mest interessante markeder? Da er dette webinaret for deg - meld deg på nå!


Gjennom et informativt og kompetansedrevet webinar gjør vi reisen enklere og mer målrettet for entreprenører og små og mellomstore bedrifter.


Vi gir deg et kjapt overblikk over Nord-Amerika som marked; trender, kultur og barrierer. Du vil også få innblikk i nyttige redskaper for å overkomme disse barrierene og andre utfordringer, slik at du står bedre rustet for en vellykket inngang i markedet.


Innovasjon Norge har mange ulike programmer og tjenester som kan hjelpe deg på veien. Du får en introduksjon til disse, og vi går i dybden på fire ulike interesseområder. Disse er spesielt utvalgte, da vi ser stort potensiale for smarte, norske løsninger her.


Program

Nord-Amerika som marked

Lean forretningsmodeller, verktøy og kompetanse du trenger for å vokse globalt

Innovasjon Norges relevante programmer og tjenester

Breakout-sesjoner du kan være med på etter hovedsesjonen:


Energi

Maritim/hav

Helse

Smarte samfunn

Go Global: Markedsmuligheter i Nord-Amerika
Tirsdag 15. September
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Legg til i kalender Del på facebook

Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.