OPPfinnsom? Tips og verktøy for strategisk bruk av immaterielle verdier (IPR)

OPPfinnsom? Tips og verktøy for strategisk bruk av immaterielle verdier (IPR)

Beskytt din innovasjon

Uansett om du er gründer eller en etablert bedrift vil riktig håndtering av immaterielle verdier (varemerker, design, patent, kunnskap, åndsverk, m.fl.) være avgjørende for å redusere risiko og styrke konkurranseevnen. Enten du ser etter investorer, samarbeidspartnere eller nye markeder vil en solid IPR-strategi være et viktig verktøy for å nå dine mål.


I denne sesjonen vil vi gå gjennom HVA immaterielle verdier egentlig er, HVORFOR IPR er viktig for både små og store selskaper, og ikke minst HVORDAN bedriftene kan beskytte og utnytte sine immaterielle verdier. Det vil også vises verktøy og relevante kilder til informasjon.

(Her kan det lenkes til https://www.innovasjonnorge.no/ipr og til denne siden http://www.iprhjelp.no/no/iprhjelp/ )


Sesjonen holdes av Felipe Aguilera-Børresen, senior IPR-rådgiver i Innovasjon Norge. Han har over 20 års erfaring med IPR og har bistått flere hundre bedrifter med beskyttelse og kommersiell utnyttelse av immaterielle verdier internasjonalt. Aguilera-Børresen har også representert Norge i Europakommisjonens ekspertgruppe for håndheving av IPR i flere perioder, hvor utvikling av verktøy for små og mellomstore bedrifter har stått sentralt på agendaen.

OPPfinnsom? Tips og verktøy for strategisk bruk av immaterielle verdier (IPR)
Mandag 14. September
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Legg til i kalender Del på facebook

Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.