Kick off Drømmebedriften og Karrieredagene 2020

Kick off Drømmebedriften og Karrieredagene 2020

Springbrettet er en studentorganisasjon i Bergen som jobber med å knytte studentene og næringslivet sammen. Hver høst arrangerer vi vestlandets største tverrfaglige messedag "Karrieredagen" i Grieghallen, men i år med en pandemi måtte vi tenke annerledes. Bli med på deres kick off av den nytenkende måten å samle 3000 studenter og bedrifter. Blant annet lanseres Drømmebedriften under Innovasjonsuken OPP.

Drømmebedriften er et verktøy for deg som student til å finne arbeidsgivere som passer for deg og dine interesser. Svar på Drømmebedriftens spørsmål og kom ett steg nærmere å finne ut hva som er din fremtidige karriere. Du finner veien til Drømmebedriften din her: https://drømmebedriften.no/bedrifter

I høst utvider derfor Springbrettet fra Karrieredagen til Karrieredagene. Gjennom ti dager vil studenter få muligheten til å treffe bedrifter gjennom digital speeddating og bedriftsmiddager. I tillegg vil studenter få anledning til å delta på fysiske konferanser gjennomført i samsvar med gjeldende corona-restriksjoner.


Gjennom Karrieredagene vil det også lanseres en rekke podkaster og intervjuserier. Disse gjestes blant annet av bærekrafts-analytiker Thina Saltvedt, laksekongen Ole Eirik Lerøy, og Schibsted-sjef Kristin Skogen Lund.

Karrieredagene arrangeres 23. september til 2. oktober. I dag blir det digital kick off og Drømmenedriften åpnes.

For påmeldinger og mer informasjon om de ulike arrangementene under Karrieredagene 2020, se https://www.facebook.com/karrieredagene2020.

Påmelding
Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.