Død over psykopatiske ledere - fremtidens ledere må ha empati!

Død over psykopatiske ledere - fremtidens ledere må ha empati!

21% av dagen ledere er psykopater, like høy andel psykopater som i fengslene, viser forskningen til psykolog Nathan Brooks, Dr Katarina Fritzon of Bond University og Dr Simon Croom fra University of San Diego.Smidige og innovative kulturer er preget av autonomi og motivasjon. Graden av kontroll er mindre og tilliten til medarbeidere stor. Den kontrollerende lederen kan ikke lede morgendagens selskaper.Så hvordan kan morgendagens ledere styre organisasjoner? Vi i Idean har gjort oss noen tanker. Foredragsholdere:

Hogne Gjersvik, Head of Studio i Idean Bergen

Han har jobbet tett med en rekke toppledere både lokalt og nasjonalt som ønsker å endre kulturen i selskapet. Her har Hogne ledet Design Thinking team som starter med å analysere prosesser - og som munner ut i mer effektive digitale løsninger.

Hogne har utdannelse inne ledelse og design fra Frankrike (Les Fontaines University), Norge (NHH) og Australia (UNISA). Lars Petter Aase, Strategisk direktør Idean

Lars Petter har over 20 års erfaring fra media og reklamebransjen som rådgiver for nytenkende bedrifter. I dag jobber han som strategisk direktør i Idean - et internasjonalt selskap for innovasjon og tjenestedesign. Han er design thinker og fasiliteter en rekke innovasjonsprosjekter i store og små virksomheter. Som designer er han opptatt av hvordan dyp forståelse av mennesker kan skape banebrytende innovasjoner, og hvordan rask og billig prototyping kan føre til rask implementering av nye innovasjoner.

Og som foreleser og foredragsholder er hans lidenskap å gi folk verktøy til selv å gå ut å gjøre sine egne erfaringer.

Han har fasilitert innovasjonsprosjekter innen teknologi-selskaper, olje og gass, forskning, næringsmiddelindustrien, helseinstitusjoner, og for byutvikling. Han har utdannelse på masternivå fra BI, NHH og Kunsthøyskolen i Bergen.


Påmelding
Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.