SUSTAIN - En konsertforestilling (OPPlev Marineholmen)

SUSTAIN - En konsertforestilling (OPPlev Marineholmen)

Som en del av OPPlev Marineholmen, inviterer OPP & Marineholmen til SUSTAIN: En forestilling som på en imponerende måte belyser fremtidens utfordringer knyttet til plast i havet!

Forestillingen er sponset og det legges opp til matservering og mingling i forkant av Søtt&Salt! Start årets mest inspirende uke med en konsertforestilling du sent vil glemme! 

SUSTAIN er en vakker, lekende og urovekkende konsertforestilling om menneskehetens forhold til naturen. Forestillingen er uten ord, og tar utgangspunkt i Chris Jordans bilder av fuglekadavre med plast i magen. Bodil Lunde Rørtveits mangfoldige stemme står sentralt i forestillingen, sammen med den anerkjente perkusjonisten Terje Isungset og tre andre musikere som spiller på instrumenter laget av plastsøppel.. Sustain hadde premiere under Festspillene i Bergen 2017 og fikk svært gode tilbakemeldinger da den ble spilt for skoleelever gjennom DKS også det året.Forestillingen problematiserer menneskets overforbruk og utnyttelse av naturen, og viser hvilke utfordringer vi står ovenfor i dagens samfunn, med de uforutsette virkningene av plastens inntog i forbrukssamfunnet og forsøplingen av verdenshavene. Det siste året, spesielt etter funnet av gåsenebbhvalen på Sotra har dette vært en svært fremtredende sak som har skapt stort engasjement.


Påmelding
Arrangement

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.