THE OCEAN

THE OCEAN

Havnæringene, forskningsinstitusjonene og offentlige myndigheter lanserer THE OCEAN for å finne løsninger på fremtidens utfordringer knyttet til hav. Kom til Bergen 17.september og delta i jobben vi har foran oss!

THE OCEAN lanserer en ny felles møteplass for kunnskapsdeling, samhandling og teknologiutvikling på tvers av de blå næringene.

Havnæringene har stått for noen av teknologibølgene som har lagt mye av grunnlaget for det moderne, høyteknologiske Norge. THE OCEAN skal sikre en bærekraftig utnyttelse av naturressursene samtidig som vi utvikler nye muligheter og nye globale markeder for Vestlandet og Norge.

Initiativtakerne bak THE OCEAN består av GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, NCE Maritime CleanTech, Universitetet i Bergen, Norges Handelshøskole, Høgskulen på Vestlandet, Havforskningsinstituttet, NORCE, VIS, Bergen kommune, Connect Norge, Invest in Bergen og Bergen Næringsråd. VIS skal i samarbeid med teknisk arrangør, Bergen Live, stå for prosjektledelse og teknisk gjennomføring.

THE OCEAN 2019 er et pilotarrangement som bygger opp under denne visjonen og som legger grunnlaget for en større satsing. Til neste år vil havfestivalen - THE OCEAN 2020 gå over flere dager.


INNLEGG:

Erna Solberg, statsminister

Elisabeth Grieg, CEO, Grieg International

Ole Eirik Lerøy, Chairman of the Board, MOWI

Beate Myking, Senior Vice President, New Energy Solutions, Equinor


TALK SHOW:

Faglige samtaler på tvers av de blå næringene.


KONFERANSIER:

Arne Hjeltnes


LANSERING:

THE OCEAN 2020


Les mer om programmet her:
www.theocean.no/program


Se Kalender

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.