Vekst i din bedrift

Vekst i din bedrift

Spennende frokostmøte om Vekst

Nærmere agenda blir publisert

I samarbeid med Bergen kommune og Høyskolen Kristiania byr vi på foredrag som er interessante for alle som ønsker å skape vekst.


Connect Vekst

Connect Vekst er et vekstprogram støttet av Bergen Kommune med formål om å skape vekst i handels-SMBer i Bergen. Programmet er skreddersydd for restauranter, hoteller, butikker, turisme og andre i handelsnæringen som skaper liv i Bergen sentrum.


Dette frokostmøtet er kick off for høstens vekstprogram i Bergen - åpent for alle.

 I samarbeid med Bergen kommune og Høyskolen Kristiania byr vi på foredrag som er interessante for alle som ønsker å skape vekst.


Siden 2017 har 150 Bergens-bedrifter vært gjennom programmet. Vi har sammen skapt nye arbeidsplasser, nye strategier, nye forretningsområder, nye samarbeid og bidratt til nye styrer.


25 bedrifter blir valgt ut til å være med på 4 fagsamlinger. Vi anbefaler flere fra samme bedrift til å delta i programmet.


Innholdet vil være matnyttig – en kombinasjon av å lære nye metodikker, høre fra andre som har klart å vokse, og møte med gründerbedrifter med nye forretningsmodeller.


Program


19. Sept, 8:30-11: Kick Off


02. Okt, 8:30-12: Smart Forretningsutvikling


23.Okt, 8:30-12: Digitalisering


30. Okt, 8:30-12: Fremtidens bedrifter, nye forretningsmodeller og nytt styre for vekst


Dette er det sjuende vekstprogrammet vi gjennomfører i Bergen og det ellevte totalt på Vestlandet. Sammen er vi samfunnsbyggere!

Se Kalender

Hold deg OPPdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tusen takk for din registrering!
Fyll ut alle feltene.