Tilbake til program

onsdag 15.09 kl. 14:00 - 14:45

Aksjonæravtaler

På dette innføringskurset i aksjonæravtaler kommer advokatene Tina Hovland Bargård og Morten Valvatne Meyer fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. De drar oss gjennom de viktigste punktene man bør ha med i en aksjonæravtale og viser oss hvorfor det er viktig å ha en god aksjonæravtale på plass.

Fra oppstarten av en virksomhet er det viktig å nedfelle aksjeeiernes felles interesser og målsetninger for selskapet i en aksjonæravtale. En aksjonæravtale er et viktig styringsdokument for samarbeidet mellom aksjonærene i selskapet. Behovet for en aksjonæravtale melder seg særlig dersom gründere skal ta inn ekstern investor eller knytte til seg nøkkelansatte. I slike tilfeller er det hensiktsmessig å ha en god aksjonæravtale som nye aksjonærer må slutte seg til, og på den måten kan man sikre at man ikke gir fra seg uforholdsmessig mye av innflytelsen over selskapet. Vi gir dere en overordnet innføring i hva man kan og bør regulere i en aksjonæravtalen.

Tina og Morten har betydelig erfaring fra å yte juridisk bistand til både offentlige og private aktører i forbindelse med kjøp og salg av aksjer og virksomhet, inkludert planlegging, strukturering og gjennomføring. Dette omfatter et vidt spekter virksomheter, herunder virksomhet innen fast eiendom, teknologibedrifter og tjenesteleverandører. I alle sammenhenger er aksjonæravtaler viktig for å unngå konflikter og få til gode prosesser.


Kurset arrangeres som en del av Innovasjonsuken OPP i samarbeid med Brak og musikkinvesteringsfondet Buzz.


Påmelding er obligatorisk på dette kurset.


PS! Trenger du personlig veiledning på din aksjonæravtale?

Tina og Morten kommer tilbake 22. september. Book din veiledningstime her!


Praktisk info

Tid

onsdag 15.09 kl. 14:00 - 14:45

Sted

Type arrangement

Annet

Pris

Gratis

Dagens tema

Annet